BLOGG KRIG/KÄRLEK

Kategori - Blogg. Datum 2011/01/28

todd1

När jag kom ner till Höllviken och min kära bror och hans fina son Todd och flickvän Erika. Jag och Todd har ju haft ett bloggkrig. Jag skrev att han var dålig på att modell posa och han sa då att vi hade ett krig. Så jag fick muta honom med godis, men det var han inte så intresserad av.

todd2

Så jag gav honom pekboken för lite finare barn!

todd3

Då blev han superglad och körde iväg med sin bil, JAG ÄLSKAR TODD!

Kommentarer

 • Romanique - Svara

  29 januari, 2011 at 08:55

  Åhh jag älskar den där pekboken. Så jädrans finurlig liten sak! [Champaaanj], [Juveeel].

  • Sarah - Svara

   14 april, 2013 at 22:01

   Vad heter pekboken!

   Kram Sarah

 • mickis - Svara

  29 januari, 2011 at 10:36

  En bebis på höften klär dig! =)

 • Lizzi - Svara

  30 januari, 2011 at 13:01

  Vilken liten goding!! Man blir glad av glada barn:))

 • L - Svara

  3 februari, 2011 at 15:53

  Heeej Carolina.

  Jag såg dig när du va i malmö, tror jag iaf! Du tog en fika på Espresso house på hansa. Och ser nu att du va nere i Höllviken, där jag bor. Stör mig lite nu att jag inte gick fram till dig. Tycker du är en grymt skön tjej och stört snygg! ;D Kram

 • Mona Hallengren - Svara

  8 februari, 2011 at 19:18

  Hej Carolin såg i förkväll för ett tag sen att du hade The Secret som bi bel som du kallade den.. Jag skriver för att det har jag också,o vet inte så många som har läst den. Jag bor utomlands så har inte så mycket kontakt med dem i Sverige tänkte du kunde ge mig lite inf. har du sett filmen?? Hälsar Mona…

 • åsa ahlkvist - Svara

  22 mars, 2011 at 17:35

  Carolina du ser härlig ut på bilden med Todd och lycklig…dags gå alla tidningar till mötes och skaffa en egen liten Todd,Ha en skön dag och vecka..Du är bäst

 • Diet & Fitness - Svara

  25 april, 2011 at 14:05

  En hemsida om DIet & Fitness- allt du vill veta om mat, hälsa, träning och kändisars dieter

 • Birgitta Kristoffersson - Svara

  20 juni, 2011 at 19:00

  Hej,
  Har försökt hitta kontaktuppgifter för att höra om du har möjlighet att delta i en aktivitet i vår kommun. Det här är min sista möjlighet tror jag. Maila gärna hur jag går tillväga.

 • ReebokEspressoHouseGuy - Svara

  5 augusti, 2011 at 11:38

  Won’t be so unoriginal as to write almost the same post as ‘L’ regarding Espresso House…but saw you at the same place today and it didn’t dawn on me who you were until the drive home. Should have asked for an autograph, or something….bummer! :-)

 • Ser Ut som en Härlig Kväll!

 • Frida - Svara

  4 december, 2011 at 11:24

  Åh men den boken vill jag köpa till min dotter, hoppas den finns i min lilla stad 😉 Skulle även vilja köpa en tavla av dig. Vart kan man titta på dom. Hänger dom någonstans just nu? Kram Frida

 • Inspiration by Åsa - Svara

  30 december, 2011 at 11:40

  Cool bok! :-)

 • urban - Svara

  10 april, 2013 at 17:31

  du är söt

Kommentera