FRÅGESTUND

Kategori - Story. Datum 2011/11/10

Eftersom jag är så tråkig nu tycker jag att vi tar en frågestund, ni har till klockan 22,00 på att fråga? SHOOT! Love/Carolina

Kommentarer

 • frida - Svara

  10 november, 2011 at 19:23

  Carolina! Hvilken väska e din favorit?

 • kristina - Svara

  10 november, 2011 at 19:23

  Hej! Du har en sån fantastisk smak när det kommer till möbler och inredning! Jag undrar vart du köpt den stora canvasduken av Terry Richardson på Vincent Gallo?

 • linda - Svara

  10 november, 2011 at 19:33

  Ser att du är väldigt inspirerad och nästan kopierar Hydman Vallien SAMTIDIGT som du anklagar andra för att vara ”copy cats”!!??
  Hur tänker du kring detta?

 • Eva Bergenudd - Svara

  10 november, 2011 at 19:35

  Hej:) Bara älskar din tavla ”Life”! Såg att du sålde litografin men min man undrar om du har originalet kvar och till salu och vad det isåfall kostar. Hoppas du har det bra:) Får massor av inspiration från din blogg. Det ger mig dagens smile!:)
  Eva

 • Kajsa - Svara

  10 november, 2011 at 19:36

  Kan du inte ge några tips när det gäller smink och produkter som man kan använda för att få till en naturlig look? Jag vill inte känna mig så ”spacklad”! :)

 • mia - Svara

  10 november, 2011 at 19:39

  Hej Carolina! Älskar din fina blogg :) Tänkte fråga vad dina framtidsdrömmar är? Är det giftemål på gång snart? När är ni sugna på att skaffa barn om ni nu vill skaffa? Tack för en toppenblogg! Många kramar

 • Kristina - Svara

  10 november, 2011 at 19:40

  När kan man beställa dina nya litografier från nätet?
  Kram Kram

 • Anneli - Svara

  10 november, 2011 at 19:40

  Hej Carolina, bra blogg o mycket intressant.Vad tjänar man mest pà: böcker, skàdespeleri eller konst?
  kraaaam

 • Denise - Svara

  10 november, 2011 at 19:40

  Hej! Carolina du är bäst och ger så mycket energi! Jag undrar om du vill sälja din vita tunika/ klänning med blommor från v collection. Har letat överallt efter den! Maila om du vill sälja. Åter igen du är bäst! <3

 • Gitt - Svara

  10 november, 2011 at 19:43

  Om du skulle va med i Robinson o bara fick ta med dig 3 saker, vad skulle det vara då? :-)

 • Ellinor - Svara

  10 november, 2011 at 19:44

  Hej carolina! Vet att du brukar gå på ansiktsbehandlingar ibland, jag undrar om du har någon riktigt bra att ge tips om? Finns så många dåliga och som bara klämmer sönder ens hy!

 • Isabella - Svara

  10 november, 2011 at 19:48

  Förmodligen för privat att fråga, så därför vill jag mest uttrycka en känsla… Du och din sambo verkar så bra,glada för varandra,dynamiska och allmänt levnadsglada! Hoppas ni bildar familj snart,det skulle glädja mig så! Kram.

 • Celia - Svara

  10 november, 2011 at 19:50

  Har du något smultronställe i Lund/Malmö? Behöver hitta inspirerande platser och eftersom är en otroligt inspirerande kvinna i mina ögon så hoppas jag att ditt platsval kan vara detsamma för mig.Kram C

 • Anonym - Svara

  10 november, 2011 at 19:55

  Är din syster singel?

 • Ebba - Svara

  10 november, 2011 at 19:56

  Kan du tänka dig att ta emot en praktikant (konsten) :)?

 • Helena - Svara

  10 november, 2011 at 19:57

  Jag har just kört igång med att testa ricinolja i håret nu och jag undrar hur det har gått för dig? :) Hur länge har du kört och hur långt har håret blivit? Tacksam för svar!

 • Johanna - Svara

  10 november, 2011 at 20:00

  Vill du berätta igen hur du använder ricinoljan till ditt hår? Hur tränar du för att vara så fin? Din favoritövning? Tack för fin och rolig blogg, du verkar så go! Såg dig och Alexander i Göteborg, ville gå fram och prata men blev så blyg å stum haha

 • Karin - Svara

  10 november, 2011 at 20:02

  Hej! Tack för en kul blogg! Såg i ett av dina inlägg att du gillar en foundation från Chanel. Har du fler foundation att tipsa om kanske? Har hela badrumskåpet fullt med tuber och flaskor men alla blir min hy så torr av.
  Kram till dig!

 • Hanna - Svara

  10 november, 2011 at 20:02

  carolina, hej! jag skulle så gärna vilja skriva ett personporträtt om dig då du inspirerat mig länge med allt du tar dig an. läser till journalist just nu med har alltid haft dig som förebild. jag intervjuade bingo rimér under bokmässan. tackade han för han upptäckt dig! jag är från skåne men bor just nu i gbg men ska i december flytta upp till storstan, sthlm:) hade verkligen blivit fantastiskt glad om jag hade fått göra en intervju och skriva om dig. a dream coming true. lämna gärna besked asap! annars, fortsätt kicka ass med allt du gör. you go girl! //Hanna (du når mig på 0733-530460. bingo har mitt nr och vet vem jag är om du har några funderingar).

 • petra - Svara

  10 november, 2011 at 20:02

  hej jag älskar verkligen dina litografier och hade siktet inställt på make peace with your past so it wont screw up the present… dessvärre har jag sett att den inte finns längre, kommer det in fler av dem eller? kram petra

 • Elin - Svara

  10 november, 2011 at 20:06

  Tja snyggo!!!!
  Jag är bara så nyfiken på hur det går med Ricinoljan och ditt hår, växer det mycket?

  Kram

 • janina - Svara

  10 november, 2011 at 20:10

  hej carolina, va har du för läppglans?! supersnyggt!!! KRAM janina !!!

 • Frida - Svara

  10 november, 2011 at 20:13

  Hej vackraste Carolina! Vill börja med säga att jag tycker du är helt fantastisk! Så mycket livsglädje och mod!

  Så undrar jag lite också, kommer det en tredje bok om dig eller nu är det romaner som gäller?
  Hur länge har det vart du o alexander? 1år, 1,5?

  Hoppas du får en toppen kväll! Och tack för din fina blogg! Kram Frida!

 • s - Svara

  10 november, 2011 at 20:14

  kan inte du lägga ut en spellista du har när du tränar?:)
  hur ofta tränar du,tycker du det är viktigt att vara smal?
  har du många vänner,eller asså brukar du känna dig ensam,som att alla andra har så många runt omkring sig,så är man ganska ensam själv?

 • Clara - Svara

  10 november, 2011 at 20:17

  Är du överaktiv eller har ADHD ? Jag utreds för det nu och jag är väldigt lik dig i många aspekter, :) det är inget negativt, då många människor som har en bokstav kommer väldigt långt i livet då dem ej väljer att ge upp i första taget! Du är inspiration! Vilket är underbart ! Tack fina Carolina :)

 • Mohsen - Svara

  10 november, 2011 at 20:19

  Carolina! Vill du fika med mig ? Gör nåt spontant och fika med en utav dina läsare :).. Skulle bli grymt glad! Läser ju din blogg varje dag och det har jag gjort sen en tid tillbaka! Du är en riktig skön person , och jag älskar din energi ! Må väl!

 • Ronja - Svara

  10 november, 2011 at 20:20

  Hej fina Carolina!
  Har du något tips på några bra hudvårdsprodukter i budgetvariant?. kram!

 • Nina Gbg - Svara

  10 november, 2011 at 20:26

  Var på Gothia i söndags och såg dina underbara målningar o din mammas magnifika skulpturer. Vart får du din inspiration ifrån till dina målningar? Själv har jag en stor vit duk framför mig och är helt blank på idéer :-(

 • Linnea - Svara

  10 november, 2011 at 20:27

  Vad tycker du är det vackraste egenskaperna/utseende på en man/kvinna??
  Kram du vackra Carolina!!!

 • M - Svara

  10 november, 2011 at 20:27

  Hej Carolina! Härliga tavlor du gör:) Jag målar själv (och jobbar för närvarande i butik med konstmaterial) MEN själv så liksom bara kör jag, jag kan inte så mycket om färg och penslar utan testar mig fram. Min fråga då: Vad arbetar du med för färger penslar dukar och medium. Plus att jag skulle önska ett inlägg från din studio, alltså en ”hemma hos”, jag är så himla glad för din skull att du får ha en sådan fiiin lokal att arbeta i. Ha det bra och varma kramar/ M*

 • Lisa - Svara

  10 november, 2011 at 20:31

  När ska ni skaffa en söt liten bäbis? 😉

 • jessica - Svara

  10 november, 2011 at 20:33

  Har du tänkt något på att skaffa barn, och när isåfall?

 • Elvira - Svara

  10 november, 2011 at 20:34

  Vad har du för tips för bra självförtroende och självkänsla? Hur ska man göra för att känna sig ”nöjd” och ”bra”? Tack för en grym blogg.

 • JK - Svara

  10 november, 2011 at 20:34

  Hej Carolina.
  1 Har det någon gång varit så svårt att du velat göra slut på ditt liv? Vad har tagit dig ur mörker? Har hoppet måhända alltid funnits där?
  2 Finns det någon kille från dina ungdomsår som du fortfarande tänker på och som du ännu inte lyckats bearbeta psykiskt hos dig själv trots att du älskar din nuvarande kille?
  3 Kan du inte berätta om några av dina framtida projekt? PUSS och KRAM!

 • sofi - Svara

  10 november, 2011 at 20:35

  hej!! vad har du för hårfärg nu ?? mörkt brun eller röd-brunt??

 • simon - Svara

  10 november, 2011 at 20:36

  När kommer du till Malmö,så vi kan se dina nya fina konst utsvävningar.Blir det Vernissage med lite gott eller håller du den slanka linjen………

 • patricia - Svara

  10 november, 2011 at 20:37

  Hej fröken Gynning!!! Tack för en grym blogg! Läser den varje dag! :):) Jätte vackra tavlor du är så duktig! Saknar dig i tv, har du något nytt tv-projekt på gång eller när ser vi dig i tv igen? Sen undrar jag vilken bh-storlek du har? Hehe. Hoppas på svar!

  Lycka till! Kram

 • Sara - Svara

  10 november, 2011 at 20:41

  Du är sjukt cool Carolina!! Jag beundrar dig otroligt mycket!

  Jag undrar hur det går för dig med ricinoljan du tipsade om? Har ditt hår blivit mycket längre av det? Och kan du förklara hur du gör när du sätter i oljan i håret!
  Kram Sara

 • Camilla - Svara

  10 november, 2011 at 20:42

  Hur går det med ricinoljan?:) Känner du någon skillnad på kvaliteten och längden på håret?

 • Amanda - Svara

  10 november, 2011 at 20:45

  Hur ser en typiskt Carolina-slapp dag ut? Din blogg är grym och du är en fantastisk människa, bra på allt!

 • Vanessa - Svara

  10 november, 2011 at 20:48

  Vad är ditt bästa tips till att känna sig ung (inombords)?

  Vilket är det vackraste landet du har varit i? :)

 • Sussi - Svara

  10 november, 2011 at 20:49

  Hej Carolina! Vill börja med att säga att dina målningar är bland det finaste jag vet. Tyvärr har jag inte råd med någon litografi från dig…. Men en vacker dag kanske jag har en äkta Carolina Gynning tavla ovanför min soffa….jag hoppas det iaf. Till min fråga…Vill du gifta dig och skaffa barn snart med din Alexander? Älskar att följa din blogg,läsa dina böcker samt inspereras utav dig…Ha ett fortsatt framgångsrikt liv,Carolina! Kram Sussi

 • Carolina - Svara

  10 november, 2011 at 20:52

  Hej Carolina! Vilken fantastisk kvinna du verkar vara. Är nyfiken på vad du använder för hudvårdsprodukter samt vilken ”sotig” ögonskugga du använder? Tusen tack på förhand! Kram Carolina

 • Agnes - Svara

  10 november, 2011 at 20:52

  Har du några tips för hur man ska bli mer säker i sig själv? Jag är ung och känner att jag hela tiden sätter upp en fasad av att jag är så avslappnad och säker men känner mig hela tiden osäker inuti. Hur blir jag säker både ute och inne?

 • linne - Svara

  10 november, 2011 at 20:55

  när ska du och alexander skaffa kids egentligen?

 • marianne - Svara

  10 november, 2011 at 20:55

  Hej!

  Vad är der för tabletter du äter för att håret ska bli finare samt hur använder du ricinoljan?

 • Lina - Svara

  10 november, 2011 at 20:56

  Hej Carolina! Tycker du är en ascool och begåvad tjej :)

  Jag vill så gärna så gärna veta vilket/vila lkäppglans/läppstift du brukar använda? Jag har sett att du brukar ha ett läppglans som är ganska ljusrosa som är sjukt snyggt. Även ett läppglans som är lite mer hallon, också sjukt snyggt. Tack för svar och fortsätt att göra din grej! Kul att det går så bra med din konst :)

  Kram!

 • Linn - Svara

  10 november, 2011 at 21:00

  Hur gör du för att må bra när man känner sig riktigt nere/deppig?

  Nåt bra tips för att komma över någon som sårat dig så mycket och som bara är helt fel för dig men som man ändå inte kan hålla sig ifrån?

 • Linn - Svara

  10 november, 2011 at 21:02

  Har du någon gång känt dig ensam och utan några av de där ”riktiga’ vännerna omkring dig?

 • Lisa - Svara

  10 november, 2011 at 21:09

  1. Tack för en superblogg, får ett litet lyckorus varje gång jag går in och läser! :)
  2. Hur träffades du och din pojkvän?

  PUSSSS

 • Marit - Svara

  10 november, 2011 at 21:13

  Hej på dig du tok vackra kvinna.

  Kan inte släppa en tavla jag sett på din blogg för längesen, tyvärr inte en av dina egna.
  Men jag undrar var du köpte ”bye less fuck more” tavlan.

  Ha det bra
  Marit

 • Miss O - Svara

  10 november, 2011 at 21:36

  Hur når man dig? Email under carolina gynning header??

 • caroline - Svara

  10 november, 2011 at 21:38

  Hahah åh en halvtimme försenad…. :/ men jag frågar ändå! Och det gör inget att du är ”tråkig” du är fortfarande samma härliga Carolina :) ta den tid du behöver.
  Har du några planer än på uppföljningen av Laura flickan från havet? En av de bästa böckerna jag läst!
  Vad är dina bästa tips på att förändra en dålig dag till en bra dag?
  Hur tar man sig ur en jobbig period och blir positiv igen..?
  Tränar du lika mycket som förut? Isåfall kan du väl skriva lite mer om det :)

 • Elin - Svara

  10 november, 2011 at 21:42

  Det blev något fel innan när jag skulle skicka en kommentar till dig så den kom aldrig iväg :( Jag hoppas du läsr den här ändå:
  ”När hade du tänkt att skaffa barn och kanske hund?” :)

  Ville även säga hur mycket jag beundrar dig. Skrev precis i min blogg vilken powerkvinna du är! Och att fler borde va som dig. Du är så himla go och en tor förebild för mig, ha de gött 😀

 • Jessica - Svara

  10 november, 2011 at 21:52

  ah, klockan är 22.50… men jag undrar i alla fall vad din inspiration är när du gör dina otroligt fina tavlor. Kram Jessica

 • Alex - Svara

  10 november, 2011 at 21:57

  Om du bara teoretiskt skulle ha börjat plugga direkt efter gymnasiet vad tror du att du hade pluggat då?

 • Alex - Svara

  10 november, 2011 at 21:59

  har du en ”musa”? Alltså någon levande (eller död) människa som inspirerar din konst ?
  xxx

 • Alex - Svara

  10 november, 2011 at 22:01

  Finns det människor du själv ser upp till och ibland skulle vilja vara mer som?

 • katrine - Svara

  10 november, 2011 at 22:34

  Carolina gynning, du är en stor inspiration och du sprider varm och härlig energi.

 • AnnaStina - Svara

  10 november, 2011 at 22:57

  Hej vackra!

  Jag undrar vad resorten du bodde på i Phuket då du var där heter? Vet att du skrivit det i bloggen men har glömt bort.. Bor själv med min familj i Phuket några månader varje år (vi har lägenhet där) och blev sugen på att ta en dagstur dit nästa gång vi ska ner för det såg så fint ut. Kan du rekommendera resorten ?

  Jo, en sak till: vilket är ditt favorit jeans märke?

  Önskar dig en amazing weekend !

  Kram! Miss.G :)

 • maria - Svara

  11 november, 2011 at 05:40

  & jag e sent ute .. men det kanske funkar ändå!

  Vilka av alla din projekt tycker du är roligast?
  Vad jobbar din kille med?
  skulle ni skaffa hund?

  Kramar Maria…..

 • Helena - Svara

  11 november, 2011 at 06:10

  När kommer du till malmö?

 • Sara - Svara

  11 november, 2011 at 06:17

  Hej och godmorgon! Idag är det en speciell dag :) jag ska gifta mig:) Kollar av lite bloggar från sängen och ville bara säga att jag tycker dina tavlor är så underbara! Jag blir på så bra humör av att titta på dem, tolka, fundera mm. Hade jag väldigt gott om de där som aldrig riktigt räcker till allt man skulle vilja ha så skulle jag ha en stor tavla som du målat på min praktik, för att förgylla dagen för mig och mina patienter! Oj vad mkt konstigt det blev nu, ville ju bara säga att jag gillar din konst och ditt sätt av va! En stor kram till dig!

 • Isabelle - Svara

  11 november, 2011 at 08:08

  Carolina! Du har varit en stor inspirationskälla för mig. Nu står jag mellan en massa val i livet och är så rädd att jag ska ångra mig. Nu i efterhand, ångrar du något som du har gjort tidigare i livet? Kan du inte berätta lite ibland om ditt liv förr? Det var ju så spännande.
  //Isabelle, veterinarystudies.blogg.no

 • Sandra - Svara

  11 november, 2011 at 08:30

  Hur har det gått med håret nu efter ricinoljan? Använder du den fortfarande?

 • Ulrika - Svara

  11 november, 2011 at 08:59

  Hej!
  Super bra blogg!!
  Men kan inte du berätta lite om en vanlig dag mat mässigt? Vad väger du nu när du är så fit, och sin längd? Du ser grymt tränad ut, muskler på rätt ställen 😉 Vad har du för storlek i kläder? Hur tycker du ricinioljan fungerar? vill ni skaffa barn inom snar framtid? Vem lagar mest mat hemma hos er? träffar du dina vänner ofta eller är du mest hemma med din kille? Kram och tack för att du ville ha frågestund!

 • Christin - Svara

  11 november, 2011 at 09:04

  Hej

  Vilka fina tavlor du hade i Gbg. Vi letar efter den tavlan som finns med på bilden här på bloggen under ditt inlägg Slut. Den 6:e tavlan från vänster. Kan inte hitta den i webgalleriet??
  Tack på förhand!

 • malin - Svara

  11 november, 2011 at 09:26

  Fina du, har du och alex tankar på att skaffa barn?
  förlova er? ni börjar ju båda komma upp i den åldern nu?

  kramisss

 • Evelina B - Svara

  11 november, 2011 at 09:55

  Läser du några andra bloggen eller följer någon på nåt sätt? I så fall vem? Och vad inspireras du av? T.ex när du målar osv? Vad är din favoritstil (beskriv en look). Du är en stor inspirationskälla för mig! Skulle vara kul om du kunde blogga lite mer om vad du gör! Kolla gärna in min blogg. Kram på dig!

 • sofia - Svara

  11 november, 2011 at 10:20

  Carolina!!! När får vi se dig i tv-rutan igen??
  längtar efter att få höra din härliga skånska igen.
  kram sofia

 • Åsa - Svara

  11 november, 2011 at 10:25

  Går du in på andras bloggar, dvs de som har skrivit till dig?
  Kramar Åsa

 • Ulrika Nero - Svara

  11 november, 2011 at 10:47

  Undrar varför du är nere? Hoppas inget allvarligt har hänt. Sänder lite styrketankar och hoppas du är på banan snart igen!

 • Malin - Svara

  11 november, 2011 at 11:54

  hej carolina! först måste jag bara säga att jag tycker att du är så fantastisk, du inspirerar mig på många sätt. när man går genom ditt arkiv så finns inga bilder till inläggen som är som äldst. Går det att fixa detta? Jag skulle bli så glad. Älskar verkligen att gå genom dina gamla inlägg, nostagli på hög nivå!
  fred och kärlek // malin

 • Annika - Svara

  11 november, 2011 at 12:10

  Är du självlärd när det gäller din målning? :)

 • M - Svara

  11 november, 2011 at 12:31

  Herrn Carolina, du e en stor förebild.för.mig. Jag ville bara veta hur du tar hand om din hy genom kost o produkter o så.där. Sömn också?

 • Lisa - Svara

  11 november, 2011 at 13:01

  Frågor:

  Längd?

  Vikt?

 • Madde - Svara

  11 november, 2011 at 13:06

  Åh vad roligt!Tror du är en förebild för mng tjejer där ute.

  1. Hur kommer man över en kille?
  2. Meningen med livet?
  3. Favorit mascara o foundation?

  Pussar!!!

 • E - Svara

  11 november, 2011 at 13:28

  Vad använder du för solpuder? använder du rouge? Tack på förhand!!

 • Caroline - Svara

  11 november, 2011 at 13:33

  Näääär kommer du ner till Skåne? Bor i Lund och har missat dig två gånger då du åkt ifrån innan jag kom dig :(
  Såå ms Gynning, en Skåne tripp snart tack 😉

 • K. Stamberg - Svara

  11 november, 2011 at 13:54

  Fasen, jag kom försent!

 • mia - Svara

  11 november, 2011 at 14:07

  Hej carolina.
  Först vill jag bara säga att du är en underbar människa och har en fin blogg.lite frågor jag undrar över,
  Har du planer komma till jönköping?om man träffar dig ute på stan kan man gå fram o hälsa? Vad tycker du om dagens bloggare som provocerar som tex kisse mm

 • Maria - Svara

  11 november, 2011 at 14:10

  Carolina…
  Jag brukar läsa din blogg ganska regelbundet, men kan inte direkt kalla mig för någon ”extrem blogg-följare”. Du framstår som en så stark, härlig och glad kvinna. Sista veckan/veckorna har det dock känts som att något inte är riktigt som det ska? Kanske är det svårt att bedöma bara via det du skriver i bloggen, och jag känner dig ju inte, så jag har ju ingen rätt att tro något alls egentligen. Men känslan är att något hänt? Kanske har det varit mycket för dig på sistone med allt du har på gång, kanske är det något ”mer”. Vill iallafall bara skicka en liten tanke och säga att jag tycker du är extremt vacker och kompetent och att jag hoppas att du mår bra – för det förtjänar du. Varma hälsningar / en ”med-kvinna”, Maria

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 19:02

   Hej Maria dina ord värmer, tack så jätte mycket. Hoppas du mår bra, från en med kvinna! Kram

 • johanna - Svara

  11 november, 2011 at 14:27

  Men när skulle du komma till helsingborg för o signera din nya parfym?
  Kram på Dig fina människa

 • Vendela - Svara

  11 november, 2011 at 14:51

  Hej Carolina! Tycker att du är dundercool! Kan du inte berätta hur du stylar ditt hår? Fönar du med en rundad borste eller lägger du upp på rullar?

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:56

   Hej tack, jag brukar lägga det på spolar när jag ska på fest annars lockar jag bara in topparna, Kram CG

 • Sara - Svara

  11 november, 2011 at 14:55

  Hej Carolina, Jag ahr sett när du visat bilder från din lägenhet att du har fina tavlor på väggarna. Speciellt ett stort fotografi som jag tror du har över sängen. Vem är fotografen och kan du ge tips på andra bra fotografer som har fin fotokonst? Tack för fin blogg!
  Ha det fint:)
  Kram sara

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:53

   Hej sara jag har faktiskt köpt den bilden på Getty Imiges, där kan man köpa bilder och det blir en bild som du blir relativt ensam om. Bilden förställer Jane Birkin och Brigitte Bardot Kram

 • Madeleine - Svara

  11 november, 2011 at 15:21

  Om du skulle ge mig ett råd vad skulle det då vara utan att känna mig..

  Vad ska du jobba med härnäst?

  Varför blev det just han du är ihop med?

  Ha en fin fredag!
  Kram

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:44

   Hej M!
   Jag tycker att du ska tänka på karma, om du är en sjyst person så kommer det positiva saker till dig…
   2. Jag jobbar med konsten och det trivs jag med, sen har jag ett nytt projekt på g, som jag avslöjar i dec.
   3. Jag vet inte, man styr inte över kärleken…
   Kram C

 • LIsen - Svara

  11 november, 2011 at 15:30

  Älskar din blogg! Jag undrar:
  1.Hur ofta tränar du?
  2. Är du noga med kosten?
  3. vad väger du nu? Vad har du vägt som mest och minst?
  4. Ska du och A gifta er?
  Kram L.

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:41

   Hej Lisen!
   Jag tränar tre ggr i veckan… springer mycket, det håller mig i trim. och jag älskar att vara ute i friska luften det gör att mina tankar blir klarare, Jag är noga med kosten i veckorna, brukar göra matlådor på söndagen som jag sedan tar med mig, försöker äta var tredje timme, på helgerna går jag bananas… äter allt…
   Jag väger 60 kg alltså lite mer än när jag var som smalast men det stör mig inte, dessutom tycker Alexander att jag är härligare med lite kurvor. Och det tycker jag själv oxå…
   Jag vill att A friar, jag är gammaldags på det sättet, skulle aldrig kunna tänka mig att fria själv… Kram

 • Johan Ahlgren - Svara

  11 november, 2011 at 15:41

  Du har fått förverkliga många drömmar. Har du några kvar ? Vad drömmer du om under dagarna ?

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:37

   Hej Johan ja det finns många nu vill jag utomlands med min konst, det hade varit häftigt och en dröm…

 • tove - Svara

  11 november, 2011 at 15:49

  Jag vet Carolina att detta är privat, men har du och Alexander planer på barn? Jag förstår att det är känsligt då vissa kanske försöker och inte kan. Men om du vill svara får du gärna göra det. kram till dig vackra kvinna.

 • julia - Svara

  11 november, 2011 at 15:54

  ska inte du och alexander skaffa barn snart?

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:34

   Ja det vill vi men det tar ibland lite tid att bli gravid, så det får komma när det kommer, NO STRESS

 • Mikaela - Svara

  11 november, 2011 at 15:58

  Försöker du och din kille bli gravida? :)

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:34

   Hej ja det är väl klart, men jag känner ingen stress, det får bli när det blir! Kram CG

 • tove - Svara

  11 november, 2011 at 16:09

  Hej Carolina! Jag tänkte fråga vad du har för knep när du vill något men det går trögt och du börjar ge upp hoppet?

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:33

   Hej Tove, jag är väldigt rastlös så jag brukar själv ha problem med det, men det bästa är att ha lite is i magen… Saker och ting brukar då ordna upp sig, kram

 • Ana Andersson - Svara

  11 november, 2011 at 16:14

  Hur går det med ricinoljan? Kan vi få se fler bilder?

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:31

   Hej Ana, jag har faktiskt slarvat lite, fy på mig, men jag tyckte att det hjälpte så jag ska köra på igen, kram

 • Maria - Svara

  11 november, 2011 at 16:48

  Hej jag undrar hur blir brösten när man har tagit ur sina ilägg? Tusen tack för en underbar blogg, å du är grymt snygg i det mörka håret! Sen undrar jag hur d går med oljan, växer håret ngt?
  Kram Maria

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:31

   Hej Maria, de är fina och mindre och sen har jag fått fula ärr tyvärr… Men de kanske går att ta bort med laser…kram

 • fridaasp - Svara

  11 november, 2011 at 16:49

  hej snygga gynning! Hur håller du dig i form? Har du något bra tips när allt känns jobbigt och meningslöst och du vet inte riktigt vad du vill…. om du förstår vad jag menar!:) KRAM PÅ DIG!

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:04

   Hej jag springer mycket och det håller verkligen mig i form! Kram CG

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:17

   Hej Frida jag förstår exakt vad du menar, jag brukar tillåta mig att må sådär och sen så vet jag att det kommer bli bättre. Efter regn kommer sol. Det kan ju inte bli värre. Jag brukar oxå sätta mig och meditera, det funkar alltid för mg.
   Kram

 • martina - Svara

  11 november, 2011 at 17:01

  undrar om du tränar något nu och isåfall hur ofta och vad? och hur du äter, kan du skriva mer om detta i din blogg? jätte tacksam för svar. kram m

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:15

   Jag springer mycket, sen äter jag mest bara protein i veckorna och nyttigt sen på helgerna får jag unna mig; Kram

 • Sara - Svara

  11 november, 2011 at 17:32

  Vill du ha barn? När tycker du att det är lämpligt att skaffa barn generellt?

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:13

   Ja det är klart jg vill, jag drömmer om att en dag bli mamma, tror att det hade varit bra för mig! Kram

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 19:08

   Klart jag vill… Det är så olika jag är mogen nu men det finns säkert de som är mogna tidigare, kram

 • Britt-Inger - Svara

  11 november, 2011 at 17:45

  Helt underbart vackert att få se konsten via din hemsida! Har ni planerat in någon vernissage i Norrland framåt? Always best in Live!

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:13

   Hej ja man vet aldrig vart jag kommer här näst men ingenting inplanerat däremot Stockholm om ett år!
   Kram

 • Victoria – Fotograf - Svara

  11 november, 2011 at 18:10

  Brukar du besöka dina blogg-besökares bloggar? :)

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 18:12

   Hej inte så ofta, jag har inte tid, kram CG Men ibland om någon gjot ett roligt inlägg så går jkag in och kollar, kram

  • Carolina Gynning - Svara

   11 november, 2011 at 19:04

   Ja ibland men inte så ofta om någon skriver att de vill att jag ska göra det så e det klart att jag gör det,,, Kram

 • Frida - Svara

  11 november, 2011 at 18:34

  Hej Carolina!! :) Älskar din blogg och hur du är och allting :) är lite nyfiken på vilka hudvårdsprodukter du använder? tänker mest på ansiktet då :) ha det bra, kram!!

 • frida - Svara

  11 november, 2011 at 19:18

  Vilka VACKRA tavlor

 • Isabella - Svara

  11 november, 2011 at 19:26

  Hej Fina Carolina! Kort och gott så undrar jag bara hur du gör för att inte tappa tron på dig själv? Hur hittar du modet att våga tro på dina idéer och drömmar, trots vårt Jante-Sverige? Keep up the good work!!! Kramar /Isabella

 • Hej Carolina! Jag ställde en fråga till dig tidigare i veckan angående tavlorna som du ställde ut i Gbg, om dt blev ”något över” och isf vad eller sparar du det till nästa utställning?

  Kram Mrs G

  • Carolina Gynning - Svara

   12 november, 2011 at 19:33

   Hej Ja det gör jag såklart… då behöver jag inte måla riktigt lika mycket till nästa…
   Love
   Carolina

 • Josefine - Svara

  11 november, 2011 at 19:31

  Hej Carolina!
  Jag undrar hur du och Alexander har planerat er framtid. Barn, Hus? Kram

 • anna karlsson - Svara

  11 november, 2011 at 19:59

  Hej Carolina! Im a big fan! LOVE U!!!

  Min fråga är att jag är lite nyfiken på ditt vardagsliv och festliv, festar du mycket nuförtiden?
  Har du lagt ner mig rökning och alkoholen? Har du tips på att få så fin hy som du har?

  tack för din tid! kram anna

 • elin - Svara

  11 november, 2011 at 20:08

  Har två frågor. Har precis börjat måla på canvas med akrylfärg. Känner mig lite ovan med hur jag ska måla. Känns tråkigt med pensel. Har du några tips på hur jag kan få lite roligare bakgrund eller struktur på tavlan?!

  Andra frågan: Jag har börjat få bristningar på lår/höfter… utan att ha ändrat i vikt eller så. Panik! Har du det? Något tips på att få bort dem?

 • Amanda - Svara

  11 november, 2011 at 20:18

  Hej carolina!
  Jag är intresserad av måleri och målar mkt själv! Jag gillar fin konst fast att jag målar i en svart/vit abstrakt stil själv! Jag skulle däremot vilja veta hur du lägger grunden i dina tavlor? Eftersom dina tavlor är en färgexplosion – Hur börjar du när du ska måla tavlorna?

  Vill gärna ha tips för att utvecklas inom måleri!
  Kram/ Amanda

 • Lena - Svara

  11 november, 2011 at 20:39

  Hej världens bästa Carolina! Jag såg ditt program som du hade för längesedan i huvudet på gynning då du träffade silversteth när hon var i italien. Hur var det i italien, var killarna på dig och helt överexalterade, och hur gjorde du ifall de var för på,? ska nämligen åka dit för första gången kram på dig.

  • Carolina Gynning - Svara

   12 november, 2011 at 19:16

   Hej Lena!

   Ja det är alltid roligt att åka till Italy, där får man alltis komplimanger… Men ibland kan det bli lite mycket och man känner att man vill vara ifred.. E du blond så tipsar jag dig om att ta med en mössa…he he Love C

 • Sara - Svara

  11 november, 2011 at 20:47

  Hej Carolina! Var på din utställning i gbg i fredags men vågade inte gå fram och hälsa, haha. Det var stort nog att äntligen få se dina tavlor. Det jag undrar är ifall du någon gång i livet haft en slags spärr när det kommer till ditt skapande? Känns nämligen som att jag har en själv just nu och vet inte hur jag ska göra för att ta mig förbi den. Jag har idéer men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga för att förverkliga dem och är dessutom rädd för att resultatet ska bli en besvikelse. Har du några tips? Tacksam för svar.
  Love, Sara

  • Carolina Gynning - Svara

   12 november, 2011 at 19:13

   Hej Sara!

   Jag har ofta sådana svackor och jag hatar dem sååå jädrans mycket… Jag brukar försöka göra nåt annat då, tex åka till Modeerna muset eller träffa någon flummig kompis som kan lätta upp min spärr… Bättre tips än det kan jag inte ge,,, men jag lovar det kommer tillbaka…
   Kram C

 • ecca - Svara

  11 november, 2011 at 20:56

  NÄR KOMMER DIN PARFYM UT? Jag kan inte vänta längre!!!!

 • ””””’ - Svara

  12 november, 2011 at 07:05

  Hej Carolina! I just love you girl . Jag har en fråga som jag behöver lite hjälp med,jag vet inte riktigt vad jag ska gör . Jag är 23 årig tjej och aldrig fått orgasm jag tror seriöst att det är något fel på mig, vad ska jag göra? Har du några tips ?

  Taxksam för svar .

  • Carolina Gynning - Svara

   12 november, 2011 at 19:08

   Hej!

   Oj vad jobbigt stackare, nej det problemet har jag aldrig haft du får nog kontakta en läkare! Men lycka till Love C

 • Julia - Svara

  12 november, 2011 at 12:29

  Skulle du kunna berätta om dina bästa självkänsletips? Skulle också uppskattas om du kunde visa några bilder på din lägenhet, skulle vara såå kul att se hur du bor!
  Man blir förövrigt superglad när man läser din blogg, du sprider en sådan glädje, du är heltuff!!

  • Carolina Gynning - Svara

   12 november, 2011 at 19:04

   Hej Julia!

   Jag kan absolut ge dig ett självkänsletips… Jag tror att det är viktigt att man gör det man brinner för då kommer självkänslan automatiskt… Så sätt dig ner och meditera och känn in vad just du vill göra så lovar jag att det kommer gå bra.
   Love C

 • angelina - Svara

  12 november, 2011 at 15:59

  hej carolina!

  tänkte fråga ifall det gjorde ont att göra din tatuering som du har på sidan, den är jättefin!
  Har tänkt att göra en tatuering och det kommer bli min första och vill veta om det gör ont eller om det ”inte” gör det.
  Älskar för övrigt alla dina projekt, parfymer, konst, glas, ha det bra
  Tacksam för svar
  kramar Angelina

  • Carolina Gynning - Svara

   12 november, 2011 at 19:01

   Hej!!! Det gjorde faktiskt ganska ont. Jag kan inte prata när jag gör en tatuering, men om jag ligger tyst och försöker koncentrera mig på smärtan så gick det bättre. Och vad gör man inte för att bli fin…
   Tack/ Love Caroilina

 • angelina - Svara

  12 november, 2011 at 16:06

  fortsätting…
  Glömde att säga att jag
  Tänkte göra tatueringen på samma ställe, och därför tänkte jag att du kanske ville berätta lite, så jag känner mig förberädd på ungefär på vilken smärta, och hur det kommer kännas.

  och så klart gillar jag dina böcker. ALLT ÄR SUPERBRA!!
  kram kram

 • Carolina Gynning - Svara

  12 november, 2011 at 19:43

  Nej det är jag inte…. och du ska inte tro på rykte…

 • josefine - Svara

  12 november, 2011 at 20:02

  hej fina carolina!!
  ja är lite sen med min fråga men ja undrar när din film blondie har premiär?? längtar massor.

  kram

 • filippa - Svara

  12 november, 2011 at 21:43

  jag ville bara säga att jag tycker din blogg är så otroligt inspirerande och bra! :) vad är dina bästa råd när det gäller skönhet? vad är dina tankar kring självkänsla? hur brukar du tänka en dålig dag? vad är dina tips? stor kram från filippa<3

 • filippa - Svara

  12 november, 2011 at 21:44

  glömde fråga hur mycket dina fina tavlor kostar och vart man kan få tag på de?? <3

 • Sara - Svara

  13 november, 2011 at 11:02

  Hej! Din blogg är bäst och du inspirerar mig så mycket! Jag har några sena frågor.. men hoppas ändå på svar. Vad målar du med för färg på dina tavlor? Hur lång tid tar det att färdigställa en stor tavla? Vad kostar en sådan stor tavla? Hur resonerar du när du prissätter dina tavlor (tex en sån stor)? Du skrev i något inlägg att du diskuterade med din mamma om priserna.. men hur går diskussionerna då undrar jag? :) Jag målar mycket själv, dock på hobbynivå än så länge, så därav alla frågor om dina tavlor och så :) Hoppas på svar. Du är bäst! Puss och kram / Sara

 • Karin - Svara

  14 november, 2011 at 09:56

  Hej, vad det du som hade målat självporträttet på dig (akvarell tror jag)?

  Målar du bara kvinnoansikten (kroppar) el målar du annat också?

  Äter du LCHF kost?

  Vill du ha barn, när i såna fall?

Kommentera