BIG MAMA

Kategori - Livsstil & Mamma & Story. Datum 2012/04/18

Jag börjar bli så stooor, vet inte hur jag ska ta mig upp ur sängen sista månaden. Känner mig som The Biggest Mama i hela världen. Äta kan jag inte göra för mycket för då får jag matkoma och måste lägga mig ner på golvet(vilket många av mina vänner tycker är konstigt). Och på nätterna går det inte att sova. Jag vrider och vänder på mig för att jag inte vet vilken sida det är minst obekvämt att ligga på. Får bulla upp med kuddarna i soffan och filtar och grejer för att jag ska kunna få några timmars sömn, detta resulterar i att jag måste sova mer på dagarna och så ser Ni. En ända lång trasslig berg och dalbana. Så att vara gravid är halvmysigt för tillfället. Sen e det klart att jag längtar efter den lilla, men jag vill att hon ska komma NU.Tur att jag har tagit körkort så att jag kan köra överallt, det underlättar så in i bomben, och jag ÄLSKAR min bil!!!

Kommentarer

 • Erica - Svara

  18 april, 2012 at 10:36

  Kan rekommendera gravidkudden från NGbaby.

 • Gunilla - Svara

  18 april, 2012 at 10:58

  Hejsan,

  Kolla på Hannah Graafs sida Bloggfamiljen, hon har köpt en ”gravidkudde” som gör att hon kan sova lite bättre…kolla på den:)//Gunilla

 • Charlotte - Svara

  18 april, 2012 at 11:30

  Hejja hejja, Volvo är fina grejer det! Precis som du! Tack för en grym blogg.

 • Liss Olsson - Svara

  18 april, 2012 at 11:48

  Du är jättesnygg med din enorma mage. Har du verkligen 1 mån kvar? Blir lycklig ändå in i själen när jag ser du kör Volvo. En verkligt säker och komfortabel bil. Bästa lycka till med din bebis.

 • Liss Olsson - Svara

  18 april, 2012 at 11:51

  Du är jättesnygg i din enorma mage. Många lycka till med din bebis. Blir glad över att du kör Volvo.Bästa säkerhet för din blivande familj.

 • Peter - Svara

  18 april, 2012 at 13:00

  Carolina, du borde kolla in detta blogginlägg en kille skrivit om dig. Tycker absolut du ska blogga om detta, för så fint som han har skrivit om dig borde du vara stolt över att få visa upp för andra.

  Kolla hans blogginlägg så ser du – http://blog.qruiser.com/jlclb/143232/person-som-inspirerar-mig

 • Elin - Svara

  18 april, 2012 at 14:20

  Jag sov på en luftmadrass på slutet av min graviditet, såååå skönt! En sån tjock som är som en säng nästan, så det är ett tips för bättre sömn!! Tack för en fin blogg!

 • Ellen - Svara

  18 april, 2012 at 15:01

  Jag förstår precis vad du menar! Är i v 32 och känner mig ENORM, kan inte sova, kan inte äta och så vidare. Längtar så mycket efter den lille att ord inte kan beskriva. Jag tycker hur som helst att du ser strålande ut :)

 • My - Svara

  18 april, 2012 at 15:56

  Hej!
  Måste bara säga att du är så otroligt vacker. Jag vet precis känslan av att bara vilja ha ut bebisen i magen. Lycka till med allt, tror ni kommer bli bra föräldrar. Kram My

 • Hanna - Svara

  18 april, 2012 at 16:13

  Har två barn och känner igen den där perioden när allt börjar bli jobbigt, svårt o sova och magen är för stor =). Jag såg det som en förberedelse för att lill*n ska komma, att jag var riktigt trött på att va gravid hjälpte mig på förlossningen . Älskar din blogg för övrigt, lycka till med graviditeten =)

 • Olessia - Svara

  18 april, 2012 at 16:52

  DU ÄR SÅ FIN!!!!!!!

 • Sarah - Svara

  18 april, 2012 at 17:14

  Du är snygg s gravid .
  Hur länge har du haft körkort?

 • Sofia - Svara

  18 april, 2012 at 17:24

  Vad blev det för bil? :)

 • Angelika - Svara

  18 april, 2012 at 17:34

  Jag känner igen mig i allt du skriver från sömn till matkoma :P. Man springer å kissar 3-5 ggr per natt alltså vaknar man varje-varannan timme å sen ska man upp å jobba pigg å utvilad neej :P. Å om jag inte ätit på ett tag har jag ibland fått svimningskänslor och efter för mycket mat mått dåligt av det oxå…svårt att vara gravid ibland :P. Men det är det värt i slutändan :). Jag tror att jag har åkt på foglossning oxå har ont när jag går å ska klä på mig..har du sluppit den smärtan? Kram

 • anneli - Svara

  18 april, 2012 at 17:58

  Hej Carolina !
  Ja, den sista tiden är inte rolig, det ska gudarna veta ! Men jag tycker du är en fin big mama, helt lagom gosig :)
  Hoppas du har haft turen att slippa få bristningar på magen iallafall :))

 • anna - Svara

  18 april, 2012 at 20:25

  vad fin du är. vad blev det för bil du valde?

 • Karro - Svara

  19 april, 2012 at 05:13

  Haha det var exakt samma sak för mig, man vill äta lite hela tiden men inte för mycket för det tar tvärstopp! Och i helsike att det gick att sova på natten, jag sov oxå på dagen och ibland till och med sittandes upp så att jag häller ut kaffe koppen i knät :(

 • Linn - Svara

  19 april, 2012 at 15:59

  Kanske sover du bättre om du har stöd av en gravidkudde? Googla så får du upp ställen där du kan köpa.

 • Helena - Svara

  19 april, 2012 at 17:36

  Har du inte testat någon ”gravid-kudde” i stil med den här http://www.mammashop.se/amningskudde-u-kudden-fossflake.html ? Kram

 • Maria - Svara

  19 april, 2012 at 18:55

  Vad blev det för modell? Själv älskar jag den nya V60:n. Kram

 • Linda - Svara

  20 april, 2012 at 18:07

  Fy ja, att ligga plant är näst intill omöjligt. Tips; en ställbar säng. Det är min räddning. Om jag inte fick ligga halvsittande så hade jag heller inte fått en enda blund om nätterna. Hoppas du hittar ett sätt att få sömn på!!

 • Elin - Svara

  21 april, 2012 at 07:33

  försök sprida ut mat intagen under dygnet ett tips min syrra sagt angående sista månaden innan bebisen föds. min syrra har tre barn så hon borde veta vad som funkade för henne under graviditeterna hon gått igenom
  lycka till med bebben!

 • Sara - Svara

  26 april, 2012 at 18:47

  Snälla Carolina vart kommer dina ursnygga solglasögon ifrån? Har letat som en tok efter märket.

  • Carolina Gynning - Svara

   26 april, 2012 at 20:10

   De kommer ifrån Gucci jag köpte dem på Arlanda men jag har sett att de finns på NK! Love Carolina

Kommentera