KVÄLLENS TIPS

Kategori - Mode & Story. Datum 2013/03/25

Tänkte bara tipsa om att det faktiskt går att få tag på fina bärnstenshalsband i Sverige oxå, när jag hade lagt upp halsbandet från Jordanien så fick jag nämligen en kommentar från en tjej som faktiskt säljer dem i Sverige. Så om ni är sugna på att köpa ett till er lilla son el dotter så kan ni göra det HÄR. Nu ska jag gå och lägga mig, liiite tidigt kanske ni tycker? Men om jag ska orka och vara en rolig mamma så måste jag det, annars får jag INGEN sömn. Love C

Kommentarer

 • Åsa Thun - Svara

  27 mars, 2013 at 06:35

  Hej!
  Du är en fantastisk tjej och konstnär, ser framemot itställningen då jag är inflyttad Skåning sedan….. Ja 30 år!
  Anyway- den lilla godbiten håller dig uppenbarligen vaken nattetid, frågan är varför?!
  Hon ser friskoch glad ut!

  Har 3 barn, ingen har ätit på natten, ingen har varit vaken. Vad jag gjorde? Jag ville sova på natten, de var trötta, när de var småbebisar fullt ös med aktivitet em / kväll! , en hade kvälls kolik, och behövde bäras, masseras ett par timmar varje kväll i ett par månader. När det magonda försvann, satt vanan i, somnade vid 22, sov till 06.
  Ammar du? Många gånger mättar inte bröstmjölken när de är mer än 6 månader, så det är viktigt med rejält med riktig mat innan sänggåendet om Snäckan vaknar och vil äta! Kanske inte gröt räcker, utan riktig mat.
  Du har säkert fått lika många råd som du har bloggläsare!
  Bestäm dig för vad som är viktigt för er och hur ni vill ha det, förståsigpåare har alltid sagt gör si eller så!
  För mig var det viktigt att sova på natten, då jag hade företag att sköta samtidigt med mammaledigheten, jag la krutet på dagarna med mycket aktivitet, bra mat, lagade barnportioner, frös in, barnen har alltid fått följa med på möten mm. Vid möten eller loknande hade äjag såklart burkmat med som man enkelt kunde värma upp med varmt vatten fr termos om inte micro fanns i möteslokalen!Följde jag deras rytm och la möten efter mat och sovstunder så funkade det. Mat, deras grejor kan man ta med sig.
  Sedan passar det sig inte i alla situationer så klart, jag menar ett businessmöte med jurist- nej- då krävs fokus och det är rätt eller juste för någon.
  Lycka till med familjen och utställningen! Du är stark och kreativ!
  Kram / Åsa

 • Firenze - Svara

  27 mars, 2013 at 17:05

  Hej, Jag bor i Italien och här anser man att bärnstenshalsbandet hjälper att lindra när barnen ska få tänder. Här kan man köpa dem på apoteket. Vet dock inte om fallet är så. Kan dock vara värt ett försök. Varma hälsningar från Firenze

Kommentera