PÅSKEN 2013

Kategori - Art & Story. Datum 2013/03/31

Här kommer lite bilder från instagram i Påsk, ett speciellt tack till min älskade mamma Agneta Gynning (we did it), Karin och Lisa Laserow som ställde ut sina fantastiska möbler, Johanna som har ordnat detta från början, Marita, Pappa, Andrea och för att ni fixade med  tavlor och hjälpte till med Monisen, Patrik för att du och ditt crew satte upp alla tavlor och gjorde det så sjukt bra. Martina och Emma för att ni skött försäljningen perfekt!!! Och sist men inte minst tack till Ystad Saltsjöbad;) Härlig Påsk igen;)

 

Kommentarer

 • Emma - Svara

  1 april, 2013 at 07:10

  Åh nu blev jag lite besviken… Jag som tänkt komma idag och titta och träffa dig. Nu måste jag vänta ett helt år igen!

 • Erika - Svara

  1 april, 2013 at 08:02

  Hej Carolina ! Vilket bra jobb ni alla verkat gjort i helgen. Grattis till din försäljning ! Nu är det bara att måla nytt som du skrev, det ska bli väldigt spännande att följa. Nästa visning ska jag försöka ta mig till och kanske någon gång få mig en tavla som du gjort..
  Än så länge får jag nöja mig med mina egna hemmagjorda ”Gynning tavlor”! Tack för en trevlig blogg och tack för en underbar konst, den väcker verkligen fantasin till liv.
  Kramar från Erika

 • Helena - Svara

  1 april, 2013 at 13:46

  Tack för en jättefin utställning! Fantastiskt att se alla dina fina tavlor och din mammas härliga skulpturer.

 • Karriärkvinna - Svara

  1 april, 2013 at 15:18

  Varmt grattis till en lyckad helg! Vilken prestation, härligt jobbat!

 • Jenni Carlsson - Svara

  1 april, 2013 at 15:28

  Hej Carolina!
  STORT tack till dig och din mamma som arrangerade än en gång en fin utställning till oss nere i Skåne :) Gud, vad jag älskar din konst! Hade velat köpa alla tavlor ifall jag kunnat! Men har iallafall kommit hem med fina kuddfordral till soffan som jag och min sambo ska ha i vår nya lägenhet!
  Saknade dig idag bara, hade gärna velat träffa dig!
  Men tack än en gång!
  Kram J

 • pillan - Svara

  1 april, 2013 at 17:17

  glad påsk igen :) och det ser så fint ut på bilderna! hoppas det varit bra och att du haft en fin helg. kram p.

 • Sara - Svara

  1 april, 2013 at 18:12

  Tack för en grymt bra utställning i Ystad:) Fantastiska kreationer!!
  /Sara

 • Anna - Svara

  2 april, 2013 at 08:11

  Hej! Håller precis på att måla tavlan till dig som minkompis prata med dig om på utställningen, som jag förstod det så ville du Gärna ha en? 😀 hon var så nervös att hon glömde säga att hon älskar dina tavlor!! Ja vem gör inte det 😀
  Super snygga!
  Ta hand om dig och din familj :)

  Har lite rabatt nu när allt gått över förväntan! :) justaline.se

 • Ellinor - Svara

  2 april, 2013 at 10:52

  Hej Carolina!

  Jag ville bara kika in på din blogg och skriva att jag älskade filmen ”blondie”. Wow vad bra och det var du som gjorde filmen, helt klart!!
  Jag hoppas vi får se mer av dig i filmbranchen, för det var helt din grej!

  Din blogg är också väldigt inspirerande, läser den varje dag!

  Hälsningar Ellinor

 • Carro - Svara

  2 april, 2013 at 12:08

  Kommer litografin ”in love” säljas i din shop snart igen? :)

 • elisabeth - Svara

  2 april, 2013 at 15:16

  Hej….va på YSB i söndags och tittade på dina fina tavlo. Köpte 3 st kuddfodral . Nu väntar jag på underläggen oxå. Mvh Elisabethh

 • Annika - Svara

  3 april, 2013 at 16:44

  Hej! Jag började måla när min mamma dog 2006. Det var mitt sätt att bearbeta sorgen. Min första tavla blev ett släktporträtt. Sen fortsatte jag av bara farten att göra ansikten. En kompis sa till mig dina målningar liknar lite Carolina Gynning. Jag sa va! Är inte hon en tv-star? Jag var på din utställning i Ystad i helgen o du är en konstnär o jag en amatör. Jag har gett bort en massa tavlor men det hade varit kul o få dra det till en annan nivå. Skulle du vilja titta på mina tavlor o ge din åsikt om dem? Jag kan fotta o skicka till dig. Och kanske tips. Hur kommer man ut? Bara en undran men det hade betytt mycket för mig! Med hoppomvåren hälsningar från Skanör Annika.Haak@bredband.net

 • Sophie Artelius - Svara

  8 april, 2013 at 13:03

  Hej Carolina,
  Var hittar man dina tavlor? Alltså, inte litografierna.

  Mvh,
  Sophie

Kommentera