SUPERSUCCE FÖR GYNNING X 2

Kategori - Art & Story. Datum 2013/03/31

Nu är jag hemma igen i Sth efter en riktigt hektisk Påsk helg, det var såååå mycket folk. Det blev en riktig supersucce, sålde nästan allt på Vernissagen och dag nr 1 långfredagen. Helt sjukt… Men jag är världens lyckligaste just nu! Jag slog mina mål med råge och än är det inte ens slut. Slutar imorgon klockan 15.00. Tack alla ni som har varit där, vilken fin stämning! Nu ska jag vila sista dagen på påskhelgen sen blir det tillbaka och måla nytt, allt är slut..

Kommentarer

 • Alexandra - Svara

  1 april, 2013 at 06:54

  Hej Carolina
  Jag var & tittade på er utställning & köpte 2 kuddfodral som du signerade till mig :) vilket jag är väldigt glad för :)
  Ser fram emot er nästa års utställning.
  Mvh Alexandra

 • Eva - Svara

  1 april, 2013 at 09:46

  WOW vilken känsla det måste vara!!
  Men sen är du otroligt grym Carolina!
  Den bästa konstnär vi har, jag bara måste till en av dina utställningar.
  Fortsatt Lycka Till!
  Kram från mig

 • Camilla - Svara

  1 april, 2013 at 12:42

  Hej Carolina,
  var på din utställning i fredags. Har skrivit ett meddelande på din Facebooksida som jag inte vet om du läst än. Hoppas du läser det och tänker efter nästa gång någon ber om att få ta en bild tillsammans med dig! Hoppas på svar men det är nog för mycket begärt…
  Hälsningar Camilla

  • Globetrotter - Svara

   3 april, 2013 at 13:56

   Tar mig friheten att kommentera som privatperson, detta utan att ha läst Facebook inlägget.
   C. Gynning hade en vernissage. Många kom för att se hennes och hennes mors konstverk.
   Det var alltså ingen Bloggträff. Om en bloggare inbjuder sina följare till en Bloggträff, kan man förmodligen be att få bli fotograferad tillsammans med Bloggaren.
   Går man på en konstvernissage bör man ju i första hand gå dit för att titta på konstverken. Då tycker jag absolut inte att man skall ha några förväntningar på eller ens be om att bli fotograferad tillsammans med konstnären.
   Konstnären är förmodar jag på sin vernissage och utställning i första hand för att berätta om sina konstverk, inte för att bli fotograferad av bloggläsare. Det tycker jag är en självklarhet att respektera och därför inte ens be om att få fotografera eller bli fotograferad tillsammans med konstnären.

 • Rebecca - Svara

  1 april, 2013 at 15:45

  Va kul att det har gått så bra! :)

 • Anna - Svara

  1 april, 2013 at 19:17

  Önskar jag varit där!! Sjukt fina tavlor! Nästa år kanske :)

 • Sandra - Svara

  1 april, 2013 at 19:19

  Jag och min sambo (och bebis i magen) åkte ner från Blekinge för att gå på utställningen i lördags. Du var vacker, tavlorna och kuddarna var vackra. Kanon, grattis till succén! :)

 • Camilla - Svara

  1 april, 2013 at 20:16

  Hej Carolina,
  var på din utställning i fredags och har skrivit ett meddelande till dig på din Facebook sida. Hoppas du läser det och tänker på hur ditt beteende kan påverka andra människor. Hoppas på svar men det är väl för mycket begärt kan jag tro…

  • Globetrotter - Svara

   3 april, 2013 at 13:51

   Tar mig friheten att kommentera, detta utan att ha läst Facebook inlägget.
   C. Gynning hade en vernissage och utställning. Många kom för att se hennes och hennes mors konstverk.
   Det var alltså ingen Bloggträff. Om en bloggare inbjuder sina följare till en Bloggträff, kan man förmodligen be att få bli fotograferad tillsammans med Bloggaren.
   Går man på en konstvernissage bör man ju i första hand gå dit för att titta på konstverken. Då tycker jag absolut inte att man skall ha några förväntningar på eller ens be om att bli fotograferad tillsammans med konstnären.
   Konstnären är förmodar jag på sin vernissage och utställning i första hand för att berätta om sina konstverk, inte för att bli fotograferad av bloggläsare.

 • Globetrotter - Svara

  1 april, 2013 at 21:44

  GRATTIS,
  Så roligt att ni haft en lyckad utställning.
  Därmed fick ännu några privilegierade personer möjlighet att bli ägare
  till något av dina unika konstverk.
  LOVE AND PEACE

Kommentera