Kommentarer

 • Jenny - Svara

  1 april, 2013 at 06:28

  Hej!! Tack för en bra blogg!
  Vad är det för barnvagn du
  kör Alicia där? Vi väntar barn till den 20 juli och är i valet och kvalet över vilken barnvagn vi ska köpa. Min kille och jag är 1,90 och 1,78 så vi vill ha en hög vagn så vi är nära till bebisen:) stora hjul verkar också bra så att man kan köra bra i terräng!
  Kram J

 • WhoIsThis - Svara

  1 april, 2013 at 11:26

  jag är inte gravid men undrar ändå. Hur många månader gick det innan du började träna? Har läst att man inte får träna första halvåret. Stämmer det?

  Du får GÄRNA göra ett inlägg om detta och kanske utöka lite… Vill som sagt höra DINA erfarenheter o vad du gjorde.

 • Malin - Svara

  1 april, 2013 at 19:04

  Vilken glammo -mamma! Blir riktigt sugen på att skaffa barn och flytta ut på landet.

 • Loppi - Svara

  1 april, 2013 at 21:39

  Hej,

  Forst tankte jag: undrar vilken vagn du har sedan sag jag market. Precis det vi spanat pa. Vad gillar du det.. funkar den bra????

 • Signe-lill Öhman - Svara

  2 april, 2013 at 16:13

  Hej:)

  Jätte fin utställning:)

  jag undrar i fall din väska är stor eller medium i storleken?
  Tänkte köpa en också…..

  • Carolina Gynning - Svara

   2 april, 2013 at 18:47

   Hej Signe! Det har jag inte ens tänkt på men jag tror att det är en medium! Love C

 • Jenny - Svara

  2 april, 2013 at 22:06

  Är Dbrand-jackan nude eller champagne crisp? Om färgen heter Champagne crisp finns den inte kvar på creativelounge. Tacksam för svar… / Jenny :)

 • Anna - Svara

  3 april, 2013 at 10:08

  Vart har du köpt glasögonen ? :)

  Kram

  • Lena - Svara

   5 april, 2013 at 13:19

   Jag undrar detsamma! Dom är grymt snygga och precis vad jag letat efter. Om dom sedan är lika snygga på mig är förstås nästa fråga.. fniss. Modell och inköpsställe?

 • Lee - Svara

  3 april, 2013 at 19:11

  Barnvagn? Är det ingen som ser jackan?!?
  Fy vilken snygg jacka du har! Jag är tyvärr lite rundare än dig och undrar vad du har för storlek? Ifall L skulle funka på mig?

 • Lottis - Svara

  5 april, 2013 at 06:03

  Hej Carolina! Du är verkligen drop-dead snyggo och en riktig inspirationskälla! Tack för din blogg och vackra konst! Jag älskar också att måla men har inte riktigt haft tid de senaste åren. Men när jag ser dina alster blir jag så sugen att jag ska sätta igång igen och avsätta tid till det! All lycka till dig och din familj! Med vänlig hälsning Lottis

 • Amina - Svara

  10 april, 2013 at 09:29

  Hej Carolina,

  Du blir ju bara snyggare och snyggare :) så kul att se dina bilder, och läsa om dig, men nu är jag nyfiken på din jacka :) vad är det för färg du har valt? samt vilken storlek? för på sidan som du har köpt har inte kvar den :( vet du vart man annars kan köpa den? och sen vart kan jag köpa dina kuddar?

  Kram / Amina

 • Lena - Svara

  15 april, 2013 at 08:43

  Måste erkänna att jag aldrig varit inne på din blogg förut..men fick en idé om att kika in på den, och ångrar mig inte! :-) Jättefin blogg, väldigt vackra bilder i bloggen och du är en otroligt vacker kvinna Carolina, som verkar ha en härlig & sprallig personlighet också! :-)
  Och grattis till framgången med din konst!

  Massa kramar!

 • ethan allen discontinued furniture - Svara

  12 december, 2013 at 16:58

  Hello, you used to write fantastic, but the last several posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

Kommentera