VERNISSAGE GYNNING X 2

Kategori - Mode & Story. Datum 2013/03/31

På vår Vernissage hade jag denna vackra klänning från Zetterberg. Ni hittar hennes klänningar HÄR.

Kommentarer

 • Madde - Svara

  1 april, 2013 at 07:06

  Shit vad du är vacker! Häpnar varje gång!!!!!! Älskar klänningen.

 • Karin Bucht - Svara

  1 april, 2013 at 07:26

  Vilken underbar klänning!

  Jag tittade på Blondie igår. Vilken kass film! Då tänker jag på själva handlingen.

  • Angelinda - Svara

   3 april, 2013 at 19:46

   Ja jag håller med!! Handlingen var verkligen inte bra! Ganska intetsägande film där jag satt och väntade på att något skulle hända men det kom liksom aldrig…filmen börja fortsatte sedan sluta den. The end !

 • Pia - Svara

  1 april, 2013 at 09:04

  Du är sååå otroligt vacker, min största inspirations källa utan tvekan! Jag läste ut ego girl och ego woman inom loppet av fyra dagar … Dina ord har verkligen hjälpt mig till att bli mer självsäker och det är även mycket tack vare dina ord som jag idag kan säga att jag älskar mig själv, och det är nog inte många 17åringar som med handen på hjärtat kan säga så! Jag ville bara få det sagt, du är helt fantastisk!

 • Gabriella - Svara

  1 april, 2013 at 16:56

  Det finns ingen hemsida när man klickar på länken. Är det bara fel hos mig?

 • Annelie - Svara

  1 april, 2013 at 17:40

  Hej!! Läser din blogg nästan varje dag å brukar aldrig kommentera.. men nu måste jag. En sån snygg klänning..helt min stil!! Å när jag är här inne vill jag även säga att lilla Alicia e ju bara helt underbart söt :-)
  Kram till Er !!

 • my - Svara

  1 april, 2013 at 20:47

  jätte fin bild på dig!! och jätte snygg klänning….. =)
  Men, det gick inte att gå via din länk… något fel på den, (?) skulle du vilja länka igen? vill nämligen väldigt gärna beställa en sådan klänning, för ett speciellt tillfälle!
  en annan fråga? om man vill se dina tavlor, och inte kunde åka till ystad, när & var har du utställning nästa gång? kramar my

 • Johanna - Svara

  2 april, 2013 at 08:48

  Så fin klänning! Love it!!!

 • anna - Svara

  2 april, 2013 at 10:01

  snygg du är i klänningen

 • Linnea - Svara

  2 april, 2013 at 18:08

  Vackra Carolina! Underbar klänning! :)

 • Mia - Svara

  2 april, 2013 at 18:36

  Verkligen fina tavlor!! Grattis till en lyckad utställning : )

 • Angelinda - Svara

  3 april, 2013 at 19:48

  Såg Blondie här om dagen och måste säga att handlingen var verkligen inte bra! Ganska intetsägande film där jag satt och väntade på att något skulle hända men det kom liksom aldrig…filmen börja fortsatte sedan sluta den. The end !
  Hoppas du får en roll i en betydligt bättre film! Jättefin klänning !!

Kommentera