VILKEN HÄRLIG DAG

Måste först säga att jag tycker att den här konstnären gör fina tavlor… men det var inte det jag skulle prata om jag vill bara såga att efter semestern var detta min första dag på jobbet och det var verkligen supermysigt. Jag känner mig kreativ och glad. Älskar att skapa nu. Har varit på gymmet och kört hård styrketräning sedan lunch med en vän och sedan studion och bara skapa slutade dagen med en thai massage och sedan lagade jag middag till min fina lilla familj. En riktigt fin dag! Sov Gott Love Cvärldnes

12 reaktioner på “VILKEN HÄRLIG DAG”

 • Madde skriver:

  Vilken vacker tavla!Vilken konstnär är det?:)

 • TINA SEIHOLM skriver:

  Härligt jobb du har !!! <3

 • Sus skriver:

  Wow, tänk om alla kunde ha det så bra…

 • Sara skriver:

  Hejsan!

  Jättefin tavla! Vad heter konstnären som gör den? Hade vart roligt att veta :)

 • anna-lena skriver:

  Hej Carolina, jag måste säga att jag verkligen älskar allt du gör<3 Skulle det vara så att du vill dela med dig av din fina scarfs så fyller jag 50 år den 22 augusti.
  Jag har redan önskat mig kuddar och underlägg, (scarfsen är ju lite dyrare) vill inte att mina barn ska köpa så dyra presenter.
  Det var bara en liten tanke<3
  Ha det bäst// Anna-Lena

 • Caroline skriver:

  Hej Carolina!

  Tänkte bara höra om du och Alexander har planer på att skaffa fler barn? :) Alicia kan vara en av de sötaste ungarna jag har sett!

 • Sara skriver:

  Hej Carolina!

  Läste ditt inlägg om cancer för några dagar sedan. Följer själv Kristian Gidlunds blogg och kamp mot cancern och blir liksom du rädd när går flera dagar utan att han har skrivit något. Jävla sjukdom helt enkelt!

  Ett bra sätt att hjälpa är att stödja cancerforskningen. Bland annat här:
  http://www.ungcancer.se/gor-skillnad
  Jag ska själv köpa ett av deras armband idag. Kanske något du vill tipsa om i bloggen? (Jag är alltså inte själv involverad i Ung Cancer, men tycker att de är värda att uppmärksammas ännu mer.)

  Kram till dig och alla som läser detta!

 • maria skriver:

  Vilken konstnär är det? :)

 • jessica skriver:

  Ååå, låter härligt! Måste bara fråga om du har med dig Alicia när du jobbar och tränar eller äter lunch med vän? Eller är hon med sin pappa eller på förskola? Själv har jag min 14-månaders pojke med mig överallt jämt och det är inte lätt alltid, haha. Men han ska börja förskola om några veckor och jag ser fram emot att ha egen tid:-)
  Kram och ha en underbar höst!
  /Jessica

 • Gisela skriver:

  Hej! Låter som en härlig dag! Du hinner (och orkar) med mycket trots att du har hus, hushåll och familj att ”ta hand om”. Jag bara undrar om du får sova mer nu? Sover Alicia hela nätter nu?
  Tack på förhand. Kram, G.

 • Johanna skriver:

  Låter som en grymt härlig dag :) Det ska bli kul att se ditt arbete under hösten, alltid lika duktig och inspirerande! :)

 • Thea skriver:

  Dear Carolina,

  thank you so much for your blog! I am a young paintartist in Germany, too. Studying art and working a little bit in the office. I like to get inspiried about your lifestyle; organizing vernissage, painting in the atelier… So nice to read about a woman with similiar visions…

  Keep it on!
  NICE REGARDS FROM DÜSSELDORF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning