SENSE BY THE SEA

hej1
hej2

Idag har jag varit och provat något spännande nämligen en maskin som heter Omorphia den ska ta bort fett och göra huden slätare, jag vill verkligen få tillbaka min ursprungliga spänst i huden på magen. Jag vet att det inte bara hjälper med träning och bra mat det kan vara bra att få lite hjälp på vägen också. Jag har sett helt fantastiska resultat med denna maskin jag visar en bild här ovan men googla själva på Omorphia så får ni se! Jag ska köra detta nu 10 ggr i 5 veckor! Ska bli så spännande att följa… idag tog vi en före bild så den ska ni får se när vi är klara. Jag kan verkligen rekommendera Sandra på Sense by the sea på Ekerö! telefon 08-50593450 www.sensebysea.com

14 reaktioner på “SENSE BY THE SEA”

 • Nazire skriver:

  Före rumpan var helt klart mycket sexigare, är det verkligen du?

 • Lena skriver:

  Före-rumpan är kvinnlig, den andra är bara pinnig.

 • Sanna skriver:

  Även om många tycker förerumpan var finare så handlar det om vad behandlingen kan göra. Om det resultatet blir på rumpan, tänk då vad den kan göra med magen och gäddhänget.
  Ibland blir fokuset fel. Men det är en fantastisk behandling.

 • Katarina skriver:

  Men… förebilden är ju betydligt snyggare…!

 • Anna skriver:

  Jag jobbade med omorphia 20 på mitt förra jobb.
  Väldigt bra och fina resultat…Speciellt i ansiktet!

  Sara skriver att man får brännmärken !!!! Då har terapeuten använt alldeles för hög radiofrekvens…och vakuum! Bindvävsmassage känns!!!
  men det ska absolut inte göra så ont.
  Men du ska tänka på att dricka mycket vatten och hålla igen på kolhydrater under behandlingen.
  Lycka till!

 • Clara Feldt skriver:

  FÖRE RUMPAN CAROLINA! Det andra ser ut som en liten pojkstjärt! KURVOR ÄR SEXIGT! Jag kan absolut köpa att du vill fixa till magen efter 2 graviditeter men förstör inte dina fina former. DU ÄR GRYMT VACKER SOM DU ÄR
  KRAM
  http://www.clarafeldt.com

 • Anneli skriver:

  Vi sitter här i utseendefixerade södra Kalifornien och både jag och min granne som är plastic surgery nurse tycker att före-rumpan är mycket sexigare. Efter-rumpan ser ut som en liten flicka…kanske på 10 år. Kvinnor med kurvor är så mycket sexigare!

  Kram, Anneli i San Diego

 • Jenny skriver:

  Hej Carolina
  Var jätte försiktig med Omorphia 20, det är nämligen 2 st handtag som ska användas, min hud ( lår och rumpan) blev jätte ojämnt och slapp med cavitation handtaget och med andra handtaget fick jag jätte stora blåmärken och brännskador eftersom det blir jätte värmt, För mig var det bortkastade pengar tyvärr men nur kör jag LPG stället som funkar jätte bra.
  Lycka till
  Mvh
  Jenny

 • Christine skriver:

  Haha, det var min första tanke också. Att rumpan var snyggare innan behandlingen. Mest för att jag ser ut som bild nr 2, dvs rak och platt över höft & rumpa. Hade gärna bytt med tjejen på bilden :).

 • Eva skriver:

  Före rumpfotot var mycket snyggare!

 • Emma skriver:

  Håller fullständigt med! FÖRE-bilden är mycket snyggare!

 • elisabeth skriver:

  Lycka till! Alltid kul att följa dina olika projekt Carolina

 • Anki skriver:

  Men före-rumpan var ju snyggare!

 • D. DeMarkey skriver:

  Men det är ungefär som LPG behandlingar eller? Ser ut som det i alla fall, påminner om samma grej men LPG verkar vara för liite mer än den du nämner. Prova googla på LPG behandlingar så kan du se hur den funkar, den ska jag prova några gånger och se om det blir någon resultat. Tyvärr krävs det ganska mycket, alltså många gånger för att se skillnader men det kan det vara värt. Speciellt som du säger, för magen efter två graviditeter som även jag har.

  Trevlig måndagseftermiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning