RESULTATET EFTER SWISS SKIN RENEWAL

före1

Swiss Clinic hörde av sig till mig och bad mig testa deras fina produkt Swiss Skin renewal.Nu har jag använt Swiss Skin Renewa från  Swiss Clinic som vunnit 1a pris på Swedish Beauty and Cosmetics  Awards i kategorin ”årets innovation 2015” . Behandlingen består av två produkter som behandlar huden inifrån och utifrån samtidigt. Swiss Skin Roller gör små kanaler i huden och triggar igång kollagenproduktionen samt lurar huden att tro att den är skadad och på så sätt startas läkeprocessen och produktionen av ny hud. Efter att jag arbetat med Skin Roller tar jag på Swiss Rejuvenator som tränger in i huden och skapar ny vacker hud  och tar bort ärr, rynkor, bristningar och celluliter.

Jag tyckte att rollern är riktigt skön att använda man känner verkligen hur Collagen produktionen sätter igång och man får en fräsch känsla i huden direkt efter att man använt den.

Lite tips som man bör tänka på:

1. Jag använde Swiss Sanitazing Spray för att desinficera huden innan jag började rulla. Och sedan rengjorde jag alltid rollern ordentligt.

2. Jag rollade bara på kvällarna eftersom man kan få en lite rodnande hy beroenden på hur känslig man är. På morgonen efter är man så vacker!

3. Tänk på att det finns olika nållängder anpassade till olika delar på kroppen!

Ovan ser ni mina före och efter bilder jag är otroligt nöjd med kuren och kan verkligen rekommendera den. Huden har blivit jämnare och lättare att få till en snygg makeup över, mina linjer under ögonen har nästan försvunnit. Det kräver lite tålamod men det är det värt! Ni kan beställa den HÄR www.swissclinic

 

Love/ Carolina

1 reaktion på “RESULTATET EFTER SWISS SKIN RENEWAL”

Comments are closed.

@misscarolinagynning