Levis inspo

4993deb0bed79ff4beb201a197da3dc0
12-Le-Fashion-Blog-Shots-That-Prove-Levis-Make-Your-Butt-Look-Amazing-White-Tee-Light-Wash-Jeans-Via-La-La-Mer
2a89fbac1fddbbb7b4b3bd98ad34c68e
33-Le-Fashion-Blog-Shots-That-Prove-Levis-Make-Your-Butt-Look-Amazing-Jessica-De-Ruiter-Vintage-Worn-In-Denim-Via-Jeans-Stories

Alltså jag måste köpa mig ett par gamla Levis 501:or… Hade flera back in the days men vet inte var dom tagit vägen. Så typiskt mig att slänga och rensa och inte förstå att det skulle bli trendigt igen ;) Måste ut på stan och hitta mig ett par i någon second hand affär. Man får riktigt snygg röv i dom också. Haha! Love C

3 reaktioner på “Levis inspo”

  • Telluselle skriver:

    Otroligt vad mycket rapporter du far om min stilspaning pa sta’n ;-) saknar ocksa mina inkl pappas gamla svarta skinnjeans i samma modell; minsann! Det skulle du ha sett i kombo med mitt da korta snagg, ha, ha. Ja, inspireras av varandras stilar gor vi val alla och det ar ju inget fel i det, men var gransen for snyltning och ska se likadan ut-stalking for dig? Det forsta jag tankte pa nar jag sag bilder pa Malin Berghagens Mallorca bok pa hennes FB var just din energi, som om hon vill posa som dig.

  • Anna skriver:

    Vet att 501:an är inne igen, men nej, jag tycker faktiskt inte den är snygg alls. Tycker inte att häcken ser snygg ut på något sätt i de jeansen, tycker bara att häcken ser fet ut. Jeans med låg midja, absolut snyggast.

  • Emelie skriver:

    Blev inspirerad nu och fick lov att beställa två par på en gång. Zalando hade några 501:or på rea :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning