Swiss clinic

I samarbete med Swiss Clinic vill jag tipsa er om en grej som jag faktiskt tipsade om för ungefär 1,5 år sedan ( läs här ) och som jag fortfarande använder kontinuerligt. Men nu har Swiss Clinic (länk) lanserat en ny version av hudbehandlingen Skin Renewal som har en förbättrad formula för bättre effekt helt enkelt. Paketet innehåller två viktiga verktyg – En roller och ett serum.. . Dessa produkter tillsammans gör att kroppen skapar ny fräsch hud och kollagen.

Vad behandlingen gör är att stimulerar och förnyar huden – inifrån och utifrån. Rollern gör likosm små små hål i huden som gör att kollagen produktionen triggas igång. Dom här små mikrohålen i huden gör att serumet träninger ännu djupare in och verkar bättre. huden börjar tro att den är skadad och då sätter huden igång och börja producera ny fräsch hud. Det är faktiskt inte mer komplicerat än så, hänger ni med? När man rullar så sticker det lite men gör inte ont så ni behöver inte vara rädda. Det känns skönt på något sätt för man märker det händer grejer och du kommer se skillnad Ska visa er närmre här nere med lite bilder :)

Okej så hur gör man då?!

Till att börja med så är ett tips att ni gör detta på kvällen för huden kan bli lite röd. Sedan är det viktigt att huden såklart är ren när ni gör detta, så tvätta noggrant. Sedan rullar ni Skin Roller fram och tillbaka några minuter i flera olika riktningar för att sedan gå vidare till nästa del av ansiktet. Men kom ihåg att bara köra på kinderna, pannan, näsan och var inte för stressade som jag ibland brukar vara då blir inte resultatet lika bra ;)

Smörj in huden direkt efter med serumet Rejuvenating Serum så de aktiva ingredienserna tränger djupt in i huden. Desinficera hudrollern efteråt med Sanitizing Spray. Upprepa behandlingen dagligen i 5-7 dagar och låt sedan huden vila lika länge och sedan kan ni köra om behandlingen igen…

Skin Renewal hittar ni HÄR för 960kr. För oss som har fullspäckat schema och inte alltid hinner boka skönhetsbehandlingar på klinker så är det här ett väldigt bra alternativ både prismässigt och ger ett bra resultat. Hoppas ni gillar! Love C

 

I samarbete med Swiss Clinic

9 reaktioner på “Swiss clinic”

 • Ewa skriver:

  Jag använder rollern och serumet på morgonen , är det fel ????? hur gör jag när serumet är slut ?

 • Jill skriver:

  Älskar dig och din blogg Carolina! :D
  Jag har också testat den här hemmabehandlingen från Swiss Cliniic och blev faktiskt så positivt
  överaskad av hur bra det hjälpte mig (har haft problemhy länge :S) och blir extra glad nu när jag
  ser att du också använder den :)
  Trodde först att det skulle göra ont men kändes ju mer som en liten stickande massage bara!? hihi och man
  kände verkligen hur huden jobbade!
  Var lite besviken i början dock för d verkade som att inget hände men gav inte upp för det (eftersom jag lider av problemhy sp hade jag inget att förlora på att ge det en chans)
  utan fortsatte och upprepa som dom sagt man ska göra och efter första ”vilopausen” och andra omgången jag kört
  så började jag se och känna stor förändring! (var lite ivrig första dagarna) Huden var mycket slätare och
  den kändes liksom ”ny” på nåt vis. Små defekter jag hade i ansiktet blev mindre synliga!! Även om dom inte försvann helt så var skillnaden stor för mig som gått omkring med det…Ja dom som själv haft problem med huden vet vad jag pratar om och hur en liten detailj i ansiktet kan göra sån stor skillnad..
  Kommer verkligen fortsätta köpa dessa produkter regelbundet :D Om du läser detta Carolina och har tid skulle det vara så kul om du ville lägga ut några före och efter bilder
  på dina resultat sen! hur ofta kör du behandlingen?
  Hej Hopp, kram ha en fin vecka

 • Elin skriver:

  Avråder starkt att använda produkter som dessa. Förstör huden som tusan!

 • Anette skriver:

  Bluff och båg.
  Hjälper inte ett dugg och då har jag betalat skjortan för att min dermatolog skulle utföra det på mig med betydligt proffsigare utrustning.

  Botox och fillers är tyvärr det som funkar bäst….varför hyckla?

 • Ramona skriver:

  Har hört massor om denna :) Är säker jättebra och jag skulle vilja testa den.
  Tack för tipset.
  Hoppas du får en bra start på nya veckan <3

 • maria skriver:

  Jag hört den inte bra. Undrar också. Jag har känslig hy. Så vet för lite för att köpa den men sett smink bloggare som varnar för den?!

 • Josefine skriver:

  Hej carolina!
  Jag har funderat och vart nyfiken på denna produkt ett bra tag nu men ändå inte riktigt trott på att det funkar så bra? Alltid haft en problemfri hy, fram till jag började ett nytt jobb då smutsen och fuktigheten i luften gjorde att min hy inte längre var problemfri utan det gav mig ärr som jag har kvar idag (jobbar dock inte kvar där nu). Detta är något som jag själv tycker är väldigt tråkigt och är det så att denna produkt skulle kunna göra min hy bättre så vore jag såå glad. Men är det verkligen ngt att investera i? Funkar det verkligen? Tacksam för svar! :) Kram Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning