Söker fotograf

b3-1

Hej på er läsare… Jag tänkte att ni kanske kan hjälpa mig att hitta en fotograf. Jag söker någon som kan hjälpa mig att en gång i veckan ta bilder (outfits), retuscha dom och ska kunna göra klipp/film. Kanske följa med mig till stallet eller behind the scens på någon plåtning. Tidsmässigt handlar det om 2-3 timmar i veckan du skall hänga med mig ;)…

Alla bilder och klipp ska publiceras här på bloggen :)…

Om du känner dig manad. Maila gärna min kompis [email protected] din portfolio och berätta lite om dig själv. Du ska kunna vara lite flexibel tidsmässigt, såklart får du få ersättning men samtidigt känna att du kan bygga en portfolio och ett långt kreativt samarbete.

Bifogar här bilder som jag gillar och det är den känslan som jag försöker hitta. Dom här fantastiska bilderna har Alma på Emma svenssons studio tagit på mig men av tidsbrist så får vi inte riktigt ihop tiden…Och dom fyra sista har Michela Wissen tagit men hon bor tyvärr i LA :(

img_1334_1
img_1083
img_1125
img_0954
img_1429_instagram
img_1536
img_1459
gynning-22
gynning-41-of-108
carolinagynningoutfit-50
carolinagynningoutfit-27-2

11 reaktioner på “Söker fotograf”

 • Pia skriver:

  Kolla in http://www.anettebruzan.com
  Grymt fotograf

 • Julia Hollström skriver:

  Jag har tyvärr inte tillgång till min dator förrän imorgon så kan inte skicka över min portfolio förrän då, men kika gärna in min sida på 500px! Jag skickar ett mail imorgon kväll!

 • Sussie skriver:

  Hej Carolina!

  Så vacker när du ler😊På dessa bilder
  Snygga kläder😊
  Kram sussie

 • Joanna skriver:

  Jag däremot tycker att den första bilden med de naturligt vackra rynkorna är fullkomligt gudomlig! Du är vacker oavsett Carolina!

 • Ullis skriver:

  Från en 50 pluskärring som är som 25 med viss mognad…
  Du är vackrast när du är omålad , och med lite glans bara..
  Du behöver inte måla upp dig till tänderna..
  Kram…

 • Rebecca skriver:

  Hej fina du.
  Vill du ha en grym fotograf som kommer he dig bilder med härlig känsla och grym känsla för vinklar, kreativ mm så är det Noah Agemo du ska ta. Noah Agemo har en hemsida.

  http://www.noahagemo.com/BLOGGER-Angelica-Blick

 • Mikaela skriver:

  Hej hej! Carolina,på den bilden med Rayban glasögonen. Finns den jackan är köpa nånstans fortfarande?
  Hälsningar :-)

 • Maya skriver:

  Hej kära Carolina!

  Lycka till med fotograf jag hoppas att du hittar någon bra. Det gör du säkert om det är meningen att du ska det :)
  Ville bara skicka ljus och kärlek till dig under dessa vintertider.
  Jag kanske är helt fel ute men fick en känsla av att du var lite vilsen och kanske hamnat i en stagnerad situation.
  Du är en så djup och spirituell person. Litar du till din magkänsla?
  Alla tankar och särskillt känslor man har finns där för ett skäl.
  Om du känner så att du vill flytta till varmare klimat under vintern så finns ju större delen av världen där redo att motta dig och din fantastiska energi.

  Med tålamod, ljus och kärlek hoppas jag du tillåter nuet att vara det det är och litar både på din styrka, intuiton och ödet själv att leda dig dit du vill.

  Mycket värme, ljus och kärlek till dig.

 • Carolina Gynning skriver:

  Hej Diana! Ja det är ju en smaksak. Jag tycka om ibland att det är lite ”Rått” och på riktigt. Men jag kan även hålla med om att det finns bättre bilder på mig;) allt är ju relativt. Tack för att du tycker till iallafall;)
  Love/ Carolina

  • Diana skriver:

   Hej finis, alltså nu hoppas jag att du förstod att det inte var DIG personligen jag kritiserade utan själva bilden. Stor skilland. DU är ju stört vacker, haha, men det var bilden jag syftade på.. jaja du förstod säkert :D

   Lycka till med fotograf, hojtar till om jag ramlar över någon som kan hjälpa dig. Lisa Höök (har för mig att hon heter så) är ju tydligen väldigt bra, ifall du känner henne!

 • Diana skriver:

  Bingo kanske?
  De första bilderna var inte smickrande, du är en vacker människa, en riktigt fin tjej men de där första var inte DU, ingen bra fotograf eller redigering. De övriga var underbara, speciellt en som du böjer dig ner och skrattar verkligen typ hjärtligt. Så härlig bild!! :D

  Lycka till
  ps. anlita aldrig mer personen som fotade första bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning