ELLE GALA IS COMING UP

ellegalan1
ellegalan2
ellegalan3

Idag är det bara 7 dagar kvar till Sveriges största modefest Elle Galan. Jag är supertaggad och väldigt nöjd med min klänning (en hemlis) och min frisyr ( en hemlis det med;)) osv.

Jag vet att jag kommer känna mig som en QUEEN på röda mattan och det är huvudsaken att man känner så själv. Sedan vad andra människor tycker det är upp till dem. Jag planerar alltid lång tid innan. För mig är det viktigt med de små detaljerna som naglar och fransar. Ska håret vara ”slarvigt” eller ”stramt” ja ni får se…. Varför tycker jag att detta är så sjukt kul? Ja, det kan man fråga sig. Det handlar om att en dag få känna sig som en riktig ”GLAM QUEEN” att få ta i från tårna och ändå inte stå ut för mycket ur mängden. Många vackra kvinnor är på plats och ALLA bryr sig om sin ”look” det är väldigt roligt tycker jag. Och inspirerande för den delen, det är sådana tillfällen när jag kan tanka in nya idéer för kommande smycken och tavlor. För vi får aldrig sluta inspireras då dör vi;)
Häromåret när jag vann ”Årets Kvinnliga entreprenör” såg jag ut såhär. Jag kände mig väldigt fin! Denna vackra skapelse står designer Ida Lanto för. Nu får ni snart se vad det blir till Elle Galan. Godmorgon förresten.:) Love/ Carolina

8 reaktioner på “ELLE GALA IS COMING UP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning