FRAGOLINO/BY ME

vin1

Hej finisar! Tack för era kommentarer om fotograf spännande läsning. Nu får vi se om vi hittar någon bra.

Jag är så himla NYFIKEN på om vad ni tycker om mitt nya vin FRAGOLINO. Som jag skrivit innan är det gjort på en ”hemlig druva”. En druva man egentligen inte fick använda i Italien men som nu tagits till nytta. Jag tycker vinet passar bra till en fördrink med en isbit i. Så dricker jag det. Love/ Carolina

9 reaktioner på “FRAGOLINO/BY ME”

 • Nathalie skriver:

  Jag är egentligen ingen vindrickare, men äääälskade detta vinet! Köpte två flaskor till nyår och det slutade med att jag drack dem nästan helt själv. LOVE IT! :)

 • maria skriver:

  Jag frågade en gång om du hade något alkoholfritt men du svarade inte. Kära carolina när du visar en produkt kan du väll ta dej tid o svara på frågor om den. Ha det bra.

 • Lotta skriver:

  Jag kommenterar alltid här med andra namn, vägrar att acceptera att jag är maniskt schizofren! Babys everywhere @[email protected]

 • Ingrid skriver:

  Finns det hemliga druvor?😀Jag vill veta vad en grej innehållet som jag äter-dricker, hur menar du liksom? Är där ingen varudeklaration? Kram

 • Cim Månsson skriver:

  Jag är inte så förtjust i vin annars men smakade detta härom kvällen. Mycket gott👌💕

 • Diana skriver:

  Jag har inte testat den här än Carolina men jag har testat ditt andra VIVA och jag älskar den. Ska köpa fler i helgen, hoppas jag inte får problem med alkoholen bara för att dina viner och produkter är så goda! Då får du stå för notan på hemmet hahaha, nä då. Men den du visar på bilden, Fragolino ser söt ut och jag är inte mycket alls för söta viner. Kan du inte komma ut med en massa Cava och sånt gott :D

 • Maya skriver:

  OMG lite halvkrimminelt!!! I like it!!!!!!!!!!!!!!

 • Linnéa skriver:

  Jag testade vinter till nyår för första gången, och jag älskade det! Mycket smak och så himla gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning