MÅNDAG

forest1
forest2
forest3

Godmorgon mina fina följare! Tack snälla för all respons på mitt förra inlägg ang att det ibland kan vara bråkigt och stormigt i en relation. Jag blir så rörd över att läsa era kommentarer för att de är så ärliga och för att NI ALLA delar era historier. Det är inte lätt under småbarnsåren.

Att hålla kärleken vid liv samtidigt som man ska vara karriärskvinna, mamma, partner osv. För att inte tala om all press man känner på att vara i form, rynkfri, bekymersfri för den delen osv. För man känner press, jag skulle ljuga annars. Pressen kommer givetvis ifrån mig själv, det är ingen annan som pressar mig och på ett sätt älskar jag pressen. Jag vill vara duktig, snygg en bra mamma osv. Men ibland tar allt stopp. Jag försöker verkligen göra mitt bästa på alla plan men när inte det räcker så klarar jag inte av situationen längre. Jag är ingen robot, jag tar mycket skit men ibland blir det som sagt bara för mycket. Jag exploderar inombords och känner en enorm ledsamhet. Kan ni tänka er även solen har sina fläckar;).

Men när man ibland mår såhär så är det bättre att dela med sig för när jag fick tillbaka era historier blev jag alldeles varm i hjärtat. Jag behöver inte känna mig ensam det finns så många i samma situation. Vilket är underbart på ett sätt. Inte för att jag önskar andra olycka utan för att livet är såhär. Det är upp och ner som en berg och dalbana. Och det ska vara så. Vi kan inte söka efter lycka eller det perfekta någonstans varken i våra relationer eller i vårt jobb. Men vi kan om vi lär oss att hitta en balans. Och det är den balansen jag vill hitta just nu. Jag vet att jag kommer dit, det är ”written in the stars”. Men vägen dit kan ibland vara krokig och inte som man har tänkt sig.

Måndag idag och förskolan är stängd så jag är hemma med barnen, eller rättare sagt de är med mig på jobbet. Så det blir inte lika mycket gjort idag som det brukar vara men så är det. Hoppas ni har en fin Måndag kära vänner för jag känner att ni är det.

Love Carolina

11 reaktioner på “MÅNDAG”

 • Anne skriver:

  Hej Carolina!
  Ja, alla bråkar då o då! Det är fullt naturligt och jag tror faktiskt det är sunt att man får rensa luften ibland. Du har helt rätt: pressen på dig bygger du själv upp! Du hade varit snygg även om du inte hade tränat, gjort ansiktsbehandlingar titt som tätt, fixat naglarna, grejatcmed håret m.m. Du behöver inte alls trolla bort rynkorna och sån skit! Rynkor hör åldeandet till. Och det äkta vackra kommer från insidan!!!! Du är bra som du är. Sluta med att skapa sådana ideal som du tror att andra kräver av dig. För det är bara du själv som kräver det! Du ÄR så bra som du är. Helt naturlig! Släpp nu pressen för det kommer du att må bäst av!
  Ha det gott!
  Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2017/01/laaaaangtar.html?m=1

 • Irene skriver:

  Stanna ALdrig i en dålig relation du är värd bättre!

 • Caroline skriver:

  Åh Carolina, Du är så himla klok och smart och har verkligen varit min största förebild under flera år nu! Du är helt fantastisk på allt det du gör och du inspirerar mig varje dag till att göra mitt bästa❤️ Ibland känner man som du just nu men tro mig, du är super och helt grymt bra just som du är!!
  Kom ihåg att det är januari nu med, man kanske känner sig extra vintertrött efter all kyla och detta mörker, helt normalt. Och kanske ännu mer normalt att känna så just en vanlig måndag också, faktiskt.
  Men jag vet att du är helt amazing och för mig kommer du iaf fortsätta någon jag ser upp till, oavsett bra eller dåliga dagar. Du är du och du är fantastisk!
  Kram från Carro

 • Anita skriver:

  För mig vände livet när jag ”gick in i väggen ”. Då fick jag lära mig leva på ett helt annat sätt. Det tog tid…cirka 3-4 år. Vill inte ha det ogjort. Numera är livet mycket enklare. Jag duger för mig själv, tar det mesta med en klackspark, dessutom har jag blivit äldre..kraven jag hade på mig själv har minskat och irritationen på omgivningen känns onödigt. När jag var som sjukast kunde jag inte få ihop en mening utan hjälp av min man. Idag har jag kommit så långt att jag skrattar åt min glömsk heter och struntar i om servetter inte matchar duken, om kakorna inte är hemmavarande och kuddarna i soffan ligger snett… livet känns mycket enklare / kram på dig😍

 • Maria skriver:

  Jag blev helt paff när du skrev du tar mycket skit! Från vilka då?? Hade jag aldrig kunnat tro. O det är ju inte bra. Du har verkligen fullt upp. Men ridningen är ju viktig när du kopplar av med den. O dina fina barn. Mer skulle jag inte orka lägga tid på. Men det bestämmer man själv hur man vill ha o sätter gränser kram.

 • Eva skriver:

  Hej Carolina,

  visst har man varit så förbannad på sin äkta hälft så man håller på explodera, MEN man måste också kunna säga FÖRLÅT.
  Hoppas ni kan titta på varandra igen och skratta igen.

  Kram kram

 • Sus skriver:

  Hej!

  Såklart att alla par bråkar, de som inte bråkar har ingen öppen relation alls och då ska man inte vara ihop.

  Detta med att du vill vara allt på en och samma gång… Snygg, smal, rynkfri, jobba, träna osv osv. Varför måste du vara ALLT de?
  Räcker det inte med att vara en bra mamma, jobba och träna?
  Vad visar du dina barn när du måste vara rynkfri, snygg osv? Var naturlig och inse att du blir äldre.

  Sen är jag riktigt imponerad över hur du har tid med allt… jag hade aldrig haft tid med 2 barn, häst, jobb och allt annat du gör. Du kanske borde lägga ner vissa saker. Det kanske räcker med att rida lektioner ibland, varför just ÄGA en häst?

  /sus

 • Eva skriver:

  Hej C! Tack för att du delar med dig av allt. Jag känner igen mig i det mesta. Balans är bra :)

  kram kram och en peppkram

 • Åsa Ahlkvist skriver:

  Hej fina du,starkt av dig att dela med dig till oss läsare,Jag tror att vi alla som fått barn känner igen oss i vad du skriver.Jag gör det i alla fall,min far sa till mig en ggr ”gå aldrig och lägg dig för att sova, när du har en konflikt utan red ut den” så sover du gott sedan.Vilket jag följt i mitt liv,har varit både upp o ner Men mest upp p.g.a följ min fars råd,Kramiz

 • Linda skriver:

  Hej Carolina!
  Jag tycker att det är jättebra att du delar med dig av jobbigare saker och visar att livet inte alltid är en dans på rosor. Jag blir irriterad när vissa kommenterar att det är synd om A och gör det till en så stor grej att du skriver att ni bråkat. Det gör VARENDA par. Jag tycker att det är starkt av dig/er att ni kunde åka på showen utan att reda ut det innan för det hade jag aldrig klarat utan jag hade behövt lösa det på plats i sånt fall haha suck. Jag vet inte om det kan hjälpa att läsa om varandras stjärntecken eller bara komma överens om ett sätt att hantera konflikter. Jag själv har lärt mig att om man utgår från hur man uppfattar saker så kan ingen säga att man har fel eller inte får känna/tycka så för att det är ens egen uppfattning och det andra som jag tycker är väldigt viktigt är att behålla sitt lugn för det hjälper mig att känna mig säker och kontrollerad. Jag är en kräfta och extremt känslosam så vissa tycker säkert att jag är överdriven men det skiter jag i. Jag tycker att du verkar vara en jättebra mamma och kvinnlig förebild nu när du mognat och faktiskt kan älska dig själv och förespråka den fantastiska kvinnokroppen och allt annat underbart som vi kvinnor åstadkommer. Det finns ju inget så frustrerande som en konflikt som inte blir uppklarad och så ska man låtsas som ingenting, jag har inga barn ännu men den dagen får jag antagligen lära mig hantera det eller hoppas på att jag har en så enkel inställning till konflikter och att jag och min partner kan prata ut direkt och kanske motverka att konflikterna uppstår alternativt att parterna lär sig ta ansvar/ be om ursäkt tidigare. Oj vad långt detta blev, min poäng var att sända dig en kram och att du ska fortsätta kämpa för du är fantastisk!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning