Min dag i stan

Här kommer en fotobombing av dagen i stan!… Började hos bästa Antonio i hans nya salong som ligger på NK. Var där för att han skulle klippa mitt hår lite kortare. Älskar verkligen min frisyr. Känner mig otroligt kvinnlig trotts den korta längden…Sexigt liksom

Efter det träffade jag upp min kompis Mira som jag också jobbar med. Vi pratade om allt möjligt… Var så länge sen vi såg varandra och sen jobbade vi också såklart ;) Planerade roliga saker framöver.

Min älsklingsrätt i världen!

Här är vi ! <3

Sen gick vi över till Natalie Schutterman.. Dom hade underbara inredningsprylar och speciellt stenen, den kostade ”bara” 19.000 kr. Herregud, lite att ta i kände jag.


Provade skor på rean.. Blev dessa fina för ELLEgalan. Behöver nämligen riktigt höga skor till min klänning. Sen är sååå lång! 

Sen gick vi över till Chanel och drömde oss bort. Asså skärpet var to die for MEN kände inte riktigt att det var läge att köpa ett skärp för 17.000 kr.. Haha!

Slutade med att svänga förbi en annan inredningsaffär. Blev en av dessa stenar. Så himla fina och betydligt billigare än på Schuterman. Den här stora kostade bara 1350 kr! Har liksom tjänat pengar ;) haha! Nu ska jag leka med tjejerna. Love C

11 reaktioner på “Min dag i stan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning