Tisdag och dax för stan

Godmorgon på er… Tänkte unna mig en dag då jag ska pyssla om mig själv och jag tänkte åka in till stan. Skall till Antonio (min frisör) som ska toppa mig lite, ha möte och äta lunch på Riche med min vän Mira och köpa mig ett par skor till fredagens ELLE-Gala. Helt enkelt unna mig något fint. Hjälper faktiskt mig många gånger, för en stund… ;) Så mycket rea på stan OCH på nätet just nu så blir faktiskt lite shoppingsugen. Kolla bara in dom här snygga kläderna i collaget som nästan alla plagg är det rea på förutom mitt halsband och skärpet från Gucci. Hörs senare! Love C

outfit_13

Skor (adlink), Skärp, Hatt (adlink), Byxor (adlink), Kappa (adlink), Halsband (adlink), Skojorta (adlink)

1 reaktion på “Tisdag och dax för stan”

  • Lottisen! skriver:

    Hej Gynning nu är jag här igen! Du vet jag Åsa, och alla mina andra namn då jag tror jag är ihop med Danne och alla andra män.. LOL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning