TBT

Älskar de här bilderna som Niklas Brunzell tog på mig för länge sedan, det var inne i min Studio i Stockholm. Sminkade gjorde min vän Sara Grunden, jag minns att vi hade en skitrolig kväll med en fin känsla, jag tycker att det syns i bilderna. Go kväll! Love C

3 reaktioner på “TBT”

 • Laila Nilsen skriver:

  Otroligt vackra bilder på en otroligt vacker kvinna. Sensuella utan att vara för lättklädda. DU är fantastisk som mamma, konstnär, designer, innovatör och företagskvinna. Var stolt över dig det finns inte många som kan prestera det du gör och har gjort. ❤till dina fina döttrar.

 • Åsa skriver:

  Otroligt snygga bilder! Älskart!

 • Eva skriver:

  Snyggt ja!
  Men lite för lättklädd för att vara intressant, ju mindre kläder ju mer ointressant i mina ögon ,-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning