Malmö here i come


Det blev en lugn kväll igår, tjejerna ville ha korv och köttbullar som vanligt… det är verkligen ett bekymmer för mig. Jag kan stå och laga mat i flera timmar och de äter inte en tugga men små frysta köttbullar och korv det häller dem i sig. Och vad är viktigast att de äter mat eller att de får titta på ”fin och nyttig” mat. Ja ja iallafall jag e på väg till Malmö för att signera mina litografier till min Utställning på Ystad Saltsjöbad. Vi hörs om en stund, ska bli mysigt att träffa mammis igen.Love C 

2 reaktioner på “Malmö here i come”

 • Susanne skriver:

  Låt dom äta sån mat dom vill ha så får ni vuxna äta annat. Snart blir dom äldre å mer nyfikna på smaker.
  Lycka till m utställningen önska ja bodde i Skåne men tyvärr.
  Ni kommer möjligtvis inte uppåt Bohuslän tex Stenungsund??
  Kram

 • Ulrik skriver:

  Äsch – se det positiva – barnen käkar. Har PRECIS samma ”problem” här hemma – lägger timmar vid spisen men ingen uppskattning…..men när man steker upp ”Mamma Scans” köttbullar och serverar med makaroner – då blir det alltid glada miner vid köksbordet! Suck! De växer nog ifrån det….när jag var liten älskade jag köpkakor men ratade mammas hembakade – idag är det tvärtom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning