Malmö tur och retur 


Ok, jag flög till Malmö, signade mina litografier och flög tillbaka till Sth så jag kunde hämta på Förskolan. Det kallar jag effektiv. Nu sitter jag här i bilen utanför förskolan och postar detta till er innan jag ska hämta prinsessorna, ”lugnet före stormen”. Mina tryck blev kanon ska bli så roligt att visa er dem på Ystad Saltsjöbad. Jag längtar efter påsken, det är nionde året på rad vi ställer ut! Visst är det fantastiskt! 9 år av mitt liv har jag haft succé utställning i Ystad på konstrundan. Det gör mig riktigt stolt, njut av lite bilder på mina målerier från idag så hämtar jag tjejerna och lagar lite mat så hörs vi ikväll! En liten fråga vilken av dessa tre tryck är er favorit? Nyfiken…. Love C ❤️️

20 reaktioner på “Malmö tur och retur ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning