NY PERSONLIG DÖRR

Hej fina läsare!

 

Som ni alla vet så bara älskar jag mitt hippiehus och det känns verkligen som mitt andra hem. Från början var det en väldigt enkel, men underbar, liten sommarstuga till att nu vara som en del av mig där både husets utformning och inredning succesivt har fått växa fram. Det känns viktigt för mig att kunna sätta min egna personliga prägel, lite ungefär som att skapa ett konstverk.

 

Därav känns det extra spännande med mitt samarbete med Diplomatdörrar. Hos dem kan man sätta sin egen personliga prägel på sin ytterdörr. Och det gillar jag. Ytterdörren är ju entrén till sitt hem och bidrar enormt mycket till helhetskänslan av huset.


 

Det finns en hel del olika valmöjligheter och till en början var det lite knepigt att hitta den form som känns bäst. Jag hämtade inspiration på hemsidan men framförallt i deras fina katalog och att prata med deras återförsäljare. Det finns jättemycket som man kan göra!


 

Bara det här med att välja färg på dörren! Det är ju inte det lättaste. På Diplomatdörrar.se finns flera färger att välja mellan. Jag tittade på en fin blå färg, som kändes väldigt harmonisk. Sedan så finns det massa andra fina färger, så som en ljuvlig grön färg och en romantiskt rosa färg. Och sedan så finns det ju vitt, haha!!!

Alltså vilken färg ska man välja?!

Vilken färg skulle ni vilja ha på er ytterdörr?? Lite hjälp här skulle vara härligt!!


 

Jag vill att min ytterdörr skall spegla det som är en del av mig – mitt liv och min konst. Ni känner ju mig, jag älskar mina fjärilar.

Fjärilen är ju en gammal symbol för själen och för glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet och är därför en viktig symbol för mig.

Tänk att få ha sin egen fjäril på dörren till sitt hem! Jag blir lycklig av bara tanken!!!

Massa Kärlek C 

 

( I samarbete med Diplomatdörrar)


Skjorta – Femme Collection, Väst- Köpt på marknad på ibiza, Jeans-Levis

 

 

 

 

7 reaktioner på “NY PERSONLIG DÖRR”

 • angelica skriver:

  En blå dörr. Som dörrarna i Grekland. Och en stor fjäril mitt på. Hade velat öppna den dörren alla dagar i veckan. kram A

 • Ramona skriver:

  En dörr med fjärilar på skulle ju passa perfekt <3 Minns inte färgen på ditt fina hippie hus men en sliten ljust turkos färg är ju så snyggt. Påminner om havet på Ibiza med ;)
  Njut av fredag <3

 • Irene skriver:

  Nu vet jag azurgreklandsblå dörr älskar den färgen.Vilken framgångsresa du gjort med din konst!

 • ELVIRA skriver:

  Hej snygging! Ljus blått med någon fjäril på hade speglat dig tycker jag. Du är sååå snyg i dina lewis jeans!!!
  Lycka till med dörren, ska bli spännande att se sedan hur det blev.
  Kram Elvira

 • HelenaH skriver:

  Vad är det för färg på huset? Har missat eller glömt bort det 😅 Jag älskar turkost och lila. Men det kanske skulle bli ‘för crazy’? 😌 Lycka till, Kram 💜

  • HelenaH skriver:

   Kollade länken nu, ‘Classic’ den ‘mörkblåa’ färgen gillade jag 👍🏻

 • Anne skriver:

  Vad coolt om du faktiskt kunde få en dörr med fjärilar på eftersom de ju har en speciell plats i själ och hjärta på dig! Det nappar säkert Diplomatdörrar på! 😉😉😉
  Ha det gott!
  Kram Anne,http://liteuppochner.blogspot.se/2017/03/jag-ar-radd.html?m=1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning