Life is good


Idag har vi varit och ridit med tjejerna, de är så modiga som vågar rida barbacka.


Alicia och hennes kusin Anni har suttit fast vid varandras sida hela helgen, helt fantastiskt att se deras kärlek. 

Jag har rensat bort hur mycket löv som helst i trädgården på hippiehuset, nu är jag sjukt trött i armen;)Men otroligt glas över att det är vår! 

Mitt fina halsband amuletten med fjäril kommer från Gynning jewelry! Love C

4 reaktioner på “Life is good”

 • Lena Ollenius skriver:

  Hej Carolina,
  har följt din blogg ganska länge och utan att känna dig får jag intryck av att du många gångar fått en orättvis ”stämpel”. Kanske var det mest förr i tiden vilket var orättvist redan då. För det jag ser är en mycket begåvad ung kvinna, intellektuell, intelligent, duktig affärskvinna och innehavare mycket kärlek och ett stort hjärta till sina barn och familj.
  MEN nu ger jag mig ut på djupt vatten men har du ett bra liv med din man? Vet inte vem det är har aldrig sett honom och han är nog en bra pappa. Men är han en bra man, varför bor du i ditt hippihus hela tiden. Att din man inte vill medverka i sociala medier har jag full förståelse för. Bli inte arg över min fråga, du kan säga ”fuck you, not your business”. Men om jag undrar så undrar nog fler som tycker du är en superkvinna och ett bra föredöme för många av oss.
  Respekt till dig
  Lena

 • Ramona skriver:

  Vackra du <3 Visst är det underbart ute, och vilken energi man får plötsligt. Det är som att man varit i ide och nu får man gå ut och upptäcka igen :) Äntligen. Och hippie huset måste ju vara en fantastisk plats speciellt om våren och sommaren när det börjar grönska.

 • ttstilse skriver:

  Du ser lika snygg ut som alltid.
  Absolut bästa bloggen ever!

 • Ebba Helgeson skriver:

  Vad är det för skillnad på undersköterskor och sjuksköterskor jag Allan vet inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning