Godmorgon måndag!


Godmorgon finingar! Nu var jag jätteinställd på vår… och så vaknade jag till kallt in i benmärgen kyla här på Ekerö. Det gjorde mig arg, andra saker som gjorde mig arg var att Alicia vaknade 06.00 och ville att jag skulle komma upp för hon sett en katt… ❤️️🙏🏻 varför väcker de aldrig pappa? Märkligt det där!

Så nu är jag både trött och kall😂 stackars mig!!! Nej skoja bara , jag har världens bästa liv. Är så glad över att Pontus, Erika och barnen var här. Det ger mig otroligt mycket energi! Tänk att jag har en så fin och klok familj. Vi hade så mysiigt, saknar dem idag, det blev väldigt tyst när de åkte. Jag tror inte vi ska leva bara familj för familj. Jag tror vi alla hade mått bättre av att leva i kollektiv med mycket människor. Allting någon där när man behöver en kram eller lite skratt. Visst hade det varit mysigt? Nu sitter vi istället själva familj för familj och är ofta ganska ensamma. Jag skulle verkligen inte kunna bo med vem som helst men människor jag gillar omg det hade bara varit toppen! Njut av måndagen! Love C

Idag har jag skjorta från Femme och jeans från Levis. Mitt lilla kors från Gynning jewelry 💕

3 reaktioner på “Godmorgon måndag!”

 • Eva skriver:

  Hej ! Vad är det för modell på jeansen ?

 • Esmeralda skriver:

  Du är en sann inspiratör. I flera år har jag haft dig som en förebild. Läser din blogg och har köpt många av dina produkter. Nu har du inspirerat mig att äntligen våga klippa av mig mitt långa hår. På fredag byter jag frisyr och klipper en kort page, så snyggt! Jag har aldrig bloggat men idag har jag skaffat mig en egen blogg. Läs gärna om du vill läsa om sorg.

  http://tidenlakeringasar.bloggo.nu/

 • Maria skriver:

  Håller med skulle vilja prova bo kollektivt en månad. Mysigt. Ja dom sa 10 grader varmt o sen nu kallt istället. Värmen har svårt o stanna kvar i Sverige. Ha en fin vecka med familjen. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning