Älsklingar 


Jag beställde massor av vår kläder till tjejerna häromdagen, det är roligt nu när de är lite äldre att man kan köpa lite tuffare kläder. Jag blir helt tokig när jag köper barnkläder finns verkligen hur mycket som helst , väldigt mycket från de billiga kedjorna är hur tuffa och fina som helst. Adele vill bara ett par gympabyxor hon haft nu i två år;) så det var på tiden att hon fick några nya par. Jag köpte nästan bara gympabyxor till henne. Jackorna små tuffa skinnjackor, underbara! Barnen blev såååå glada, helt underbart. Här kommer lite bilder;) Love C 

1 reaktion på “Älsklingar ”

  • Åsa skriver:

    Töserna är jättefina, snyggt och fräscht med vårpasteller! Kul de oxå gillar att rida och alla djur! Funderade på missen-är det en hona!? Oftast är rödingar hanar…
    Nya tavlan i rosa, blått med guld detaljer är mäktig! Lycka till med utställningen i Göteborg!
    Tack för fina bilder o uppdaterade inlägg. Gärna mer Cardo bilder 😉
    Kram.❤️☀️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning