My day 

A hade haft tjejerna i påskhelgen och var heeeeelt slut när jag kom hem från Ystad. Så han drog med sin Cross hela dagen, jag och tjejerna hade världens mysigaste dag. Vi började leka här hemma. Det var verkligen full rulle, Alicia lekte med sitt stora dockskåp och Adele släpade runt på en dockvagn med hundra dockor, naken med högklackade plastskor. Snyggaste looken;) efter ett tag började de bli ovänner och vi drog till hippiehuset. Love Sol (katten) stod och trampade utanför dörren. Hon älskar verkligen att vara hos mig. Här är Adele och Love Sol ! 

Jag fick en snilleblixt och ville möblera om min ateljé. Jag är otroligt energikänslog och kände bara att detta skulle bli bättre flow. Nu står bordet mitt i rummet istället för vid fönstret, visst blev det bra! 


Sen drog vi till gymmet, jag tränade styrke och tjejerna sprang runt och busade. De har verkligen superroligt på gymmet. De hoppar upp och ner på stepp brädor och rullar bollar. De var nästan mer trötta än mig efter ett pass! 

Sedan drog vi till stallet, jag red Cardo en sväng och tjejerna red Peppe! En underbar stund. 


Adele somnade i stallkammaren, en riktigt tuff dag:). När vi kom hem hade A stoppat in en kyckling i ugnen, jag älskar kyckling. Vi åt massor och sedan badade jag med tjejerna och sjöng sånger i badkaret. Nu sover de sött och jag ligger på soffan och bloggar, A ligger i andra soffan och har skitont i foten som han drog in i en stubbe i hög fart på Crossen. Stackaren! Ska gå och lägga mig snart så redo för en ny vecka i studion! Puss å gonatt! Love C 

7 reaktioner på “My day ”

 • Maria skriver:

  Vad vackra röda sammetsgardiner. Och ljusstaken. Var hittar du allt fint. Ha det bra kram söta.

 • Hellen skriver:

  Du är en fantastisk mamma som tar med barnen både till stallet, ordnar med kreativ utelek och mys i hippiehuset. Undrar oxå hur mycket A hänger med på era aktiviteter? Vet att de blir avlösning med småbarn för att kunna tex kunna träna, men jag måste hålla med förgående skrivare.
  Ta hand om varandra!

 • Linda skriver:

  Men ojojojoj, var han verkligen så slutkörd efter att han hade ” passat” sina egna barn att han var tvungen att dra iväg en hel dag för sig själv??

  • Lindan skriver:

   Säger detsamma!! Man undrar ju lite varför han ens skaffade barn…han låter mest som en skuggfigur som kommer in och gästspelar lite när det passar honom….!? Blir så ARG ibland! Carolina, jag fattar inte hur du kan acceptera ett sådant beteénde?? Nu vet ju såklart inte hela sanningen eller olika omständigheter…Men det är ju inte EN gång man skakat på huvudet och undrat….

   Ja ja…men är ni lyckliga med detta arrangemang så är det ju fine!!
   Du verkar vara en GRYM mamma Carolina! Och barnen är ju bara ”drop-dead-söta”!! <3

 • Jag vill också ha ett Hippihus! Hade ett inne i skogen innan men nu är jag fast i en lägenhet igen… Älskar när du visar bilder från ditt hus :)

 • EWA skriver:

  Hej Carolina
  Vill bara skicka till dig och säga att jag är sååååå nöjd med din tavla jag köpte Långfredagen i Ystad
  köpte även tallrikarna (fick ta kort på dig och din Mamma, tack)
  Ha en bra dag
  Kram Ewa

 • Lisen skriver:

  Köpte fina Carolina Gynning ;))) plast tallrikar i Ystad!! Tål dom diskmaskin?? Hittar inget om detta någonstans så nu frågar jag dej direkt istället!!
  Tack för svar Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning