My tuesday 

Jag har snart utställning igen, den här gången med mamma. Gynning x 2 ska inta Gothia Towers i Göteborg. Det känns väldigt roligt och lite panikigt eftersom jag sålde mycket på Ystad Saltsjöbad så jag har full fart i studion. Det var skönt att komma till studion imorse när det var lite städat! 

Jag har två tavlor på gång som jag jobbat med ett tar som ser ut såhär så de ska jag färdigställa till Göteborg . 


Sedan gick jag och tränade hoppning. Det var tufft idag, Cardo ville inte som jag ville… så det blev många språng. Cardo var alldeles svettig efter passet, och det var jag med kan man säga…. det är sjukt bra träning när man får göra många omhoppningar. Jag har skrivit lite om min sport på instagram, gå in och läs där om ni gillar hästar 😉! 

Kom hem vid 18.30 så det blev inte så sent har myst med tjejerna hela kvällen. Nu sover alla sött. Jag ska oxå lägga mig nu. Sanningen är att jag behöver mycket sömn och barnen vaknar oftast vid 06.00 så det är bäst att lägga sig itid. 

Sov gott finaste följare! Love C 

2 reaktioner på “My tuesday ”

  • Lindan skriver:

    Eftersom det inte blev någon tur till Ystad så skulle jag VÄÄÄLDIGT gärna vilja komma iväg på er vernissage i Göteborg istället! När och var kommer den ske??
    Senaste tavlorna var riktigt starka!! :) <3

  • Maria skriver:

    Den översta tavlan är min drömtavla. Gillar färgerna ja allt. Nu ska visst värmen komma hoppas. Så att sköna maj blir en riktig vårmånad o vi får njuta kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning