Good night 


Ikväll hade jag myskväll med Helena min hopptränare, vi hade verkligen så mycket att prata om. Jag älskar människor man träffar sent i livet men som man verkligen klickar med. Vi åt massa goda ostar och charkisar och drack lite vin, tjejerna lekte med Helenas hund. Världens gulligaste blandras hane, nu ska jag sova! Upp tidigt puss C 

3 reaktioner på “Good night ”

 • Camilla skriver:

  PAULINE!! Du är så smart!! Verkligen rätt sätt att nå ut:=) Hopppas hoppas nu att det nås ut och blir stort. Det är fruktansvärt det de gör. Kina har inte alls samma syn på djur som vi överhuvudtaget. Vill även uppmärksamma er på organisationen LOVENepal som arbetar hårt med att fria kvinnor och barn (ja ni läser rätt- barn) från bordeller. Även om kända starka kvinnor som Carolina, Katrin Zytomierska, Kristin Kasperssen mm kan uppmärksamma människor att inte äta något som innehåller palmolja (vilket är svårt eftersom många företag i Sverige marknadsför oljan stenhårt i sina produkter- t ex Nutella). Åh det finns så mycket att göra och dessa personer är ju klockrena förebilder för många unga tjejjer!!

 • Pauline skriver:

  Hej Carolina!
  Du är en stark och begåvad kvinna!
  Kanske fel sätt att få tag på dig men jag gör vad jag kan, då jag inte är en känd person och kan då inte heller få min röst hörd.
  Du är känd och har många följare och jag ber dig av hela mitt hjärta att få ut information om den hemska festival Kina har som heter Yulin, där dem plågar hundar för att sedan äta dem. Detta hemska pågår i tio dagar.
  Om man hade kunnat starta någon insamling/demonstration, iallafall att du når ut med informationen om detta hemska!
  Idag är allt fokus på krig och hemska sjukdomar, vilket det givetvis ska vara! Men vi får inte glömma bort alla underbara djur och jag vet att du är en stor hundvän!
  Jag vet att Lisa Vanderpump startade en demonstration i Beverly Hills om detta.
  Jag hoppas detta når fram till dig!

  Önskar dig ett fortsatt bra liv med massor av kärlek<3

  • Gynning skriver:

   Hej Pauline!!! Men guuuuud vad är detta? Måste kolla upp. Visste inte att det fanns något så hemskt! Du kan skicka meddelande på min insta så kan vi höras puss å kärlek C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning