Snart är vi tillbaka på Gothia Towers i Göteborg!

Läs mer HÄR.. Love C

6 reaktioner på “Snart är vi tillbaka på Gothia Towers i Göteborg!”

 • Katrkr skriver:

  Åh! Så gärna jag hade velat gå på utställningen :)
  Är i Californien just då, och det är iofs inte fy skam ;)
  Hoppas du kommer tillbaka till Götet igen! Dina tavlor är såå fina!!

 • Kikki skriver:

  Fenomenalfina tavlor! Lycka till!

 • Jim skriver:

  Hehe jag har kommit rätt iaf. Haft suget länge nu på skaffa en tavla och sökt på olika försäljnings sajter men inte funnit något bortsätt från en tavla på blocket. Nu har jag förstått att det precis som på film i min barndom är ett vernissage jag måste gå på för att köpa en 😁 spännande som fan ju! Jag hoppas frun är ledig så bilar vi ner från Uppsala för en titt. Vilket äventyr. Mvh Jim

 • Pernilla skriver:

  Ursäkta, blev fel där! Jag önskar det från min pojkvän men han kan inte hitta det någonstans att köpa.

 • Pernilla skriver:

  Hej Carolina!

  Jag fyller snart år och önskar mig halsbandet och önskar mig halsbandet ”Mira” fast i guld. Går det att fixa på något sätt? Har sett att det inte finns någonstans!

 • Lo skriver:

  Hej Carolina!
  Jag tycker att du gör fantastiska tavlor du utvecklas så mycket ju mer du målar. Jag skulle älska att ha en på väggen men är lite rädd för så starka färger i mitt hem. Har du funderat på att måla i mer Jordnärafärger tex brunt, beige,svart,grått jag du förstår?
  Färger som fungerar i mitt hem ;)
  Har du någon gång funderat vad ditt namn blir baklänges!
  Kram

  A is for accord, the harmony you spread.

  N is for novel, don’t get too complicated!

  I is for important, the search for all parts of life that are

  L is for laughter, you spread wherever you go.

  O is for original, one of a kind!

  R is for rational, the way you think.

  A is for achievements, the many over a lifetime

  C is for creative, ideas aplenty

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning