Addi 3års kalas 

Underbart kalas idag för Adele, vi hade massor med härliga barn här. Jag fick faktiskt lite panik idag, jag hade åkt iväg för att hämta tårtor och köpa blommmor och kaffe, det tog längre tid än förväntat för det var kö överallt. När jag kom hem var klockan 10 minuter i ett , och kalaset började 13.00 . 

Jag var  helt säker på Att Alexander börjat med dukningen… 😂kan jag säga typiskt killar. Han stod och skruvade ihop en paviljong i Kalsonger. Vad ska man säga! Han förstod inte varför jag var stressad, behöver jag säga att jag var fullkomligt galen !!! 

Men vi är vänner igen för kalaset var jätte lyckat, mycket tack vare två clowner som kom. Cirkusprinsessan och hennes kompis,de kommer från Cirkuspiraten och man kan boka dem till kalas! Helt underbart! Love C 

1 reaktion på “Addi 3års kalas ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning