NU VÄXER GYNNING PRODUKTION AB


Mitt företag växer så det knakar och ”hippie huset” (min ateljé) börjar bli för litet för alla mina galna projekt, så jag funderade länge på hur jag kunde göra det större och kom att tänka på källarplanet.


 
Jag drog ner värme och lade trägolv, satte in en gammal trappa och jobbade med öppna ytor.
 För att dela av har jag köpt världens finaste innerdörrar från www.doorly.se , de gör så att det ändå blir ljust och de vackra glaspartierna ger även en vacker detalj till rummet. Som ett smycke för ögat. Det är roligt att bygga om och göra allt från början i sin egen stil. 

 
Det blir verkligen en riktig härlig känsla och jag har fått ett nytt kontor, Vad tycker NI visst blev det vackert? Jag trivs som fisken i vattnet! Just nu får ni 10 % rabatt på hela köpet om ni använder kampanjkoden GYNNING i kassan på siten!
 
Love C

4 reaktioner på “NU VÄXER GYNNING PRODUKTION AB”

 • Pernilla skriver:

  Hej!

  Verkligen jätte fint😊

  Jag skulle bli jätte tacksam om du kunde berätta vad den randiga tapeten i bakgrunden heter och vilket märke det är!

  Varm hils/Pernilla

 • Majsan skriver:

  Men guud så fint det blev!! Du är verkligen duktig!

 • Carolina Gynning skriver:

  Tack Maria! Vad roligt att du gillar det, jag är väldigt glad över resulatet. Det var en gammal risig källare och nu är det sååå fint!

  Love C

 • Maria F skriver:

  OH så fint. Väldigt inspirerande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning