Skin Resculpting treatment

I samarbete med Swiss Clinic har jag testat  Skin Resculpting treatment.

Jag hatar celluliter och bristningar! Och jag tror inte jag är ensam om det…haha! Och sommar närmar sig med stormsteg!

Ni som följer bloggen minns kanske att jag skrev om Swiss Skin Renewal för några månader sedan, här( http://gynning.net/2016/09/04/swiss-clinic/)! Testade även för en månad sedan Swiss clinics hårserum ( http://gynning.net/2017/04/16/hair-renewal-serum/) och har blivit supernöjd med resultatet.

För tre veckor sedan var det dags att test en liknande produkt för kroppen, Skin Resculpting treatment.

Den påminner om den tidigare behandlingen för ansiktet men denna roller är lite större så man kan rulla på större partier som lår, mage, rumpa och höfter.

Denna behandling som man också kan kalla en typ av mikronålsbehandling eller som den heter en Skin Roller Body, gör små minihål i huden lurar huden att den blir skadad så att läkningsprocessen och kollagenproduktionen startar. Med små mikrokanaler i huden absorberas serumet som du sedan smörjer på extra bra.  Cryogel Body Serum suger kroppen upp 300% mer än vid vanlig insmörjning. De aktiva ingredienserna gör att fettceller minskar i storlek, bristningar minimeras och celluliter minskar.

Cryogel innehåller en helt ny mix av aktiva ingredienser som jobbar dygnet runt. Minskar fettbildning när man sover och ökar fettförbränningen under dagen. Toppengrej! ;)

Hur gör man då… Jo, se nedan :)

Utför gärna behandlingen på kvällen då låret eller det område som du behandlar kan bli lite rött.

Du börjar med att regör huden och torka bort med ren handduk. Sen Rulla din Skin Roller Body fram och tillbaka i ett par minuter i olika riktningar låret eller det området du vill behandla.  Var noga med att rulla i minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda håll i totalt 2-3 minuter. Var inte stressad ;)

Smörj området omedelbart med  Cryogel Body Serum. Massera med kraftiga cirkulärarörelser tills serumet har trängt in i huden. En svalkande och kylande effekt kommer att kännas.

Efter du smörjt in dig med cremen rengör din Skin Roller Body med Sanitizing Spray eller annan antiseptisk spray.

Än så länge har jag kört 3 veckor men tycker det redan märks skillnad i huden. Jag har en del bristningar, en del gropigheter på baksida lår som absolut blivit så mycket bättre sedan jag började träna. Det där med maten är ju också superviktig faktor för att förebygga celluliter och bristningar såklart. Men med Skin Resculpting treatment är dom små groparna nästan helt borta… Älskar när det går undan och du ser resultat. En perfekt behandling för ni som kanske inte kommer iväg till en dyr skönhetsterapeut som för mig är det så smidigt att det är för hemmabruk eftersom jag har småtjejerna så mycket.

Med rabattkoden ”CGBODY200” får du 200 kr rabatt och kan just nu köpa behandlingen för bara 790 kr. Sååå värt pengarna! Love C

Foto Angelicka!

 

1 reaktion på “Skin Resculpting treatment”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning