Godmorgon mina fina följare 


Hej finisar! Jag vaknade sjukt tidigt imorse, solen strömmar in. Det är ju underbart! Jag älskar att vakna innan barnen och A, ta en kopp kaffe. Kolla vad som hänt under natten. (Även fast man aldrig vill veta).

Jag har slutat med socker… Yes ni hörde rätt! Den största sockergalningen i världen har slutat med socker. Jag har under 20 års tid ätit choklad till frukost, lunch och middag och lite däremellan. Schwizernöt… Fråga mig inte varför jag inte är ett fetto som rullar fram!!!!  Måste ha bra ämnesomsättning…

Min brors fru var hemma hos mig, Erika Gynning, hon ska med till Ibiza på Lördag. Hon föreslog att vi skulle sluta med socker i 20 dagar. Jag tyckte det var en bra ide, men trodde aldrig jag skulle klara det. Nu är jag på dag 15 och jag behöver inget socker, HELT SJUKT!

Jag mådde bajs efter 4 dagar, trodde jag skulle dö. Fick yrsel. Kom till mitt hotellrum i Göteborg och slog upp minibaren, och valde NÖTTERNA! Hurra för mig! Så nu är det 15 dagar! Snart 20 kanske resten av livet… eller ha ha ha… där ljög jag! Ok jag drog ett finger i prinsesstårtan på Addis kalas oxå… ;)

Ikväll har jag event på min favvobutik Plain Vanilla, så jag har massor att fixa! Vi hörs under dagen, LoVe C

1 reaktion på “Godmorgon mina fina följare ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning