Lovely day

Lovely day igår, alltså jag älskar människor som ger mig energi. Hann med lite ärenden efter att jag lämnat barnen. Var på banken för typ hundrade gången för jag vill ha bank ID! Ja jaaaaag vet, jag är som en trött pensionär ibland. Som gör allt sist, när jag och A träffades gick jag och betalade alla räkningar på banken! Han fick en chock… 😂trodde jag var galen.Och jag e ju det, så han hade rätt. Men nu så har jag äntligen bank id, men det är väl klart att mina koder och inloggnings skit inte funkar. Jag har en aura som stänger av all elektronik. Typ…

Klockan 12 kom smink Linda och Angelica fotograf. vi jobbar men det känns som om vi är på disko, ni fattar säkert känslan! Good energy!!!

Love C

11 reaktioner på “Lovely day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning