BUTTERFLY DOOR

Hej fina läsare!

 

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan berättade att jag har ett samarbete med Diplomatdörrar? Där man har möjlighet att designa sin alldeles egna personliga ytterdörr. Just sådant som jag bara älskar☺

 

Eftersom mitt Hippiehus är en del av mig och min själ, så ville jag göra något alldeles speciellt just för mig och mitt hus. Ni kanske kommer ihåg att jag hade lite beslutsångest över vilken färg jag skulle välja på dörren?

 

Till slut så bestämde jag mig i alla fall för att min egen konst skulle få vara i fokus. Och ni vet ju att jag älskar mina fjärilar. Så jag bestämde mig för att en av mina fjärilar skulle få pryda dörren. Här nedan ser ni resultatet. Jag är så himla nöjd! Här hittar ni dörrarna.

 

Diplomatdörrar har gjort ett fantastiskt jobb med att spårfräsa in min fjäril på dörren och därefter målat den för hand. Alltså vilken grej!

Jag tycker att den blev så personlig, precis så som jag tänkte mig att det skulle bli.

Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör!

 

Massor av kärlek

C

 

(I samarbete med Diplomatdörrar)

 

13 reaktioner på “BUTTERFLY DOOR”

 • Mini skriver:

  Diademet/hårbandet, var hittar jag det?

 • Johanns skriver:

  Jätte fin dörr. Love IT ❤️

 • Irene skriver:

  Wow men gud vilka nättroll du ha r!

 • m skriver:

  ber om ursäkt, ska hålla käft. fattar inte varför du tar deras samtal…

 • Elin skriver:

  Du kan inte skriva ”I samarbete med diplomatdörrar” i slutet av inlägget, det ska stå alldeles i början så man som läsare kan välja om man vill ta del av inlägget eller ej. Jag gillar dig, men har tröttnat på att du inte följer reglerna kring reklam, det är inte rätt mot dina läsare.

  • C skriver:

   ….but she wrote it in the very first sentence? Maybe you should consider yourself why you need to know these things in advance?

  • Elin skriver:

   Om du kollar konsumentverkets regler, ”C”, så måste det stå högst upp i ett inlägg att det är sponsrat. Det räcker inte med att skriva att man för några veckor sedan hade ett sammarbete, utan det måste stå att just detta inlägg även är sponsrat. Dt handlar inte om att jag inte förstod att det va sponsrat, utan det är helt enkelt så reglerna ser ut.

  • M skriver:

   Tror Elin är en sjuk galning som tror hon fått diplom.

 • DIN DÖDA FROHM HORA STICK skriver:

  STICK DIN DÖDA HORA… SKULLE KUNNA SPY PÅ DEJ DÖDA BLINDA FROHM HORA !!!

  • Johanna skriver:

   Jag skulle gissa på att din ålder inte är så hög med tanke på dina ordval du skriver. Sen är det synd att se att du är så frustrerad över något. Men tänk på att det du skriver fortfarande kan vara brottsligt. Man kan inte gömma sig lika lätt längre bakom dataskärmen.

 • Super fina bilder. Och det blev toppen fint. 🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning