MENINGEN MED LIVET

 EMBRACE THE GLORIOUS MESS THAT YOU ARE!

Photos by: Angelica

Vad är din dröm? Min är den här! Att få vara med mina älskade barn, att få se dem växa upp. Utvecklas till starka goda kvinnor. Tänk att jag som mor kan påverka dem varje dag till att bli självständiga krigare, för det behövs. När mörkret faller är det den starkaste som står kvar.

Svaghet är också viktigt, att våga visa sig svag. Jag hatar det, jag är rädd för mina svaga sidor. Jag vill vara stark och glad samtidigt som ibland insidan kan gråta. Men det är inget som någon ser. Det är dolt, bakom fräknar och skratt. Bakom blonda hårstrån och läppstift.

Vad är då meningen med allt, meningen med livet, meningen med något? Är det att våga visa allt, är det att våga dölja, är det att leva sitt liv med kärlek till våra systrar/bröder. Jag gör mitt bästa, jag är långt ifrån perfekt. Jag är allt och jag är inget. Jag är rosa och svart, jag är dag och jag är natt.

Love / Carolina

1 reaktion på “MENINGEN MED LIVET”

  • Nilsson skriver:

    Fint skrivet, jag gillar även din lite djupa mer poetiska sida emellanåt. Det är inte många i min närhet som har det djupet, eller åtminstone uttrycker de inte det. Kan kännas ensamt ibland. Din text fångade mig lite i mina egna tankar, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning