SATURDAY

Gokväll finingar! Kände att jag vill dela med mig lite av helgens bilder som var härliga, som jag skrev innan har Alexander tagit en MBA precis. Jag är otroligt stolt över honom, inte nog med att han har klarat av skolan, han har fått riktigt bra betyg. I två år har han kämpat som en dåre med att bli godkänd på alla kurser, jag har ALDRIG sett honom kämpa så mycket. Men nu är han alltså klar! Det firade vi i Lördags med våra vänner och familj såklart.

Daniella Alexanders lillasyster som ni ser på fjärde bilden uppifrån är inte bara VRÅLSNYGG hon är så hjälpsam, hon kom hit på morgonen och hjälpte oss fixa iordning allt! Tack Danni girl;) efter festen åkte jag och barnen till ”hippie huset” och åt mums mums med min goda väninnan Mira! Det var ett perfekt avslut på en lite galen dag. Sedan somnade jag och barnen tidigt och Söndagen vet ni ju redan, blev en pannkaks Söndag!

Love // C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning