wild woman are an unexplainable spark of life

Hej finingar! Vilken underbar dag vi har! Jag blir helt överlycklig när vädret är vackert. Åh jag njuter ända in i ryggmärgen. Idag jobbar jag i Studion med lite av varje faktiskt. Min bok om IBIZA som kommer i höst.

Nya tavlor till höstutställningar, gör lite intervjuer och funderar på mina skådisjobb… Mycket som händer nu i min lilla värld.

På fredag är det Midsommar det firar vi hemma med barnen och dans runt stången bara ett kvarter bort, då är alla dagiskompisar samlade och de ordnar alltid så mysigt för barnen.

Dagen efter Midsommar åker jag med barnen till Italien , till mormor Agneta Gynning som är där och jobbar i sten. Det är området där marmor kommer ifrån och bryts. Vi ska mysa med mormor i Ateljen,  bada och sola.

Jag vet inte om ni tänkt på det men jag vill satsa lite mer på min blogg med fina bilder osv. Jag kommer även göra det från Italien så jag hoppas ni är inne och följer, det betyder mycket för mig!

Vi hörs under snart// Love C

Hair & make up: Linda Fernström / Photo: Angelica / Scarf: här / Väska: här

2 reaktioner på “wild woman are an unexplainable spark of life”

  • Carolina Gynning skriver:

    Hej Iirene! Ja tack först och främst för att du följer mig och för att du ser bilderna;) Ibiza är fortfarande fest om man vill men det har förändrats mycket, den norra delen är den bästa och den jag kan rekommendera!
    Ok mer hästbilder, det ska jag börja köra!
    Tack för att du följer mig!
    Kärlek C

  • Hej Carolina och tack för en fin blogg! Jag var en hel del på Ibiza på 90-talet så den ön är för alltid förknippad med mina ungdomsår :). Men när jag ser dina vackra bilder från Ibiza blir jag sugen på att åka dit igen för stället har ju såklart mycket mer att erbjuda än Q och Pacha (finns de ens kvar?) och hålligång upphöjt till 100. Om man får önska – lite mer hästbilder, pliis! Hoppas ni får det trevligt i Italien! Hälsar Irene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning