PT

Hej finisar! Ligger på Puro och softar och tänkte köra lite träningsbilder, just nu hinner jag inte träna alls… men när jag är hemma kör jag stenhårt 3 ggr i veckan med min Pt Emilie hon är grym! Hon har gett mig muskler och styrka,när jag började hos henne var jag bara skinn och ben, desto äldre man blir så tycker jag det är snyggare med en sund kropp med muskler och former. Så nu bygger vi rumpa, benmuskler och armuskler. Jag vill vara stark även för ridningen, för skulle man råka ut för en olycka är det viktigt att vara vältränad. Just nu kan jag sakna träningen, men nästa vecka kör jag igen. Love C ❤️️

1 reaktion på “PT”

 • Fia skriver:

  Du är en förebild för både unga & äldre!!
  Tränar lagom, äter sunt när det krävs. Du har balans med allt du gör! Så skönt att se att man inte behöver ” äta upp sig själv ” för att må bra!
  Ditt läppstift är så snyggt?
  Vart kan man köpa det ?
  Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning