GYPSY JACKET

Godmorgon finingar! Vi är fortfarande i Marbella men något har hänt med nätet och det går inte att ladda upp någonting… panik när man är nybliven bloggdrottning;) 

Så jag får köra de här bilderna sålänge, fick den här coola jackan skickad till mig från Schlimp and Ulrich! Tack! 

Tycker verkligen om den och gillar att ha en sådan här stil i hippie huset när jag jobbar. Nu börjar jag sakna mitt hippie hus och att få måla… brukar bli så efter några dagar av semester. 

Det har varit lite molnigt här i Marbella i två dagar så barnen är med mig på kids club och Alex spelar Paddel! Imorgon åker barnen hem med pappa och jag åker till Ibiza, ska fylla på lagret på butiken som säljer Gynning Design och lämna lite tavlor till ett galleri! 

Vi hörs om en stund! Love C 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning