IBIZA IS MAGIC

I live by feeling, my intuition surfaces with the radiance of the moon; and the footing I take must be walked in truth, this world is too dark to think of it any other way.

 

Imorgon ska jag resa till mitt älskade Ibiza, och Alexander och barnen ska åka hem. Förutom att jag ska leverera konst kan jag få lite tid att andas, jag måste andas nu känner jag.

Nu är jag urholkad, genomskinlig, ingenting…

Nu är jag vatten, rinnande vatten som inte slutar rinna…

Nu är jag tom, jag är tråkig, jag är grå…

Jag vill vara självlysande rosa, med lite skrikig grädde… och lite marsipan…

Jag vill vara fri och ny…

Jag vill reflektera och leva…

Jag behöver space…

Ljuset på Ibiza… Energin från alla människor.. att jag kan vara mig själv… att ön ger mig en otroligt magisk energi som jag inte beskriva…jag är så tacksam över att jag får vara här och för att jag har hittat mitt paradis på jorden…jag kommer alltid återvända hit…för att bli hel som människa…när jag är här längtar jag inte någonstans…jag känner mig hemma…..

Kärlek/ Carolina

9 reaktioner på “IBIZA IS MAGIC”

 • vera skriver:

  Ärligt ,naket, kvinnligt, inspirerande, kärlek, familj, ett stort tack för att vi får vara med dig <3

 • Erik skriver:

  Hej Carolina,

  Låter mycket härligt med Ibiza!
  Finns det möjlighet att få köpa en tavla av dig? Jag och min sambo skulle gärna vilja förgylla vårt vardagsrum med ett av dina fina verk. (Vi har möjlighet att lägga runt 10 tusen) Finns det möjlighet till detta?

  Mvh
  Erik

 • Maria skriver:

  Vad härligt. Ibiza verkar så mysigt. Ha det jättefint.

 • Natali skriver:

  Du lyser upp mitt mörker, tack för att du finns 💕

 • sophie skriver:

  Så fina bilder och texter 💕

 • Sandra skriver:

  Åhhh härligt med egentid 😊Är hemma hela sommaren med mina barn .. plus släktingar från Spanien . Men snart ska jag på en tjejhelg med mina bästa vänner ! Det ska bli sjukt skönt och bara får vara mig själv 😊Njut av Ibiza och ladda batterierna ❤️Kram

 • sara skriver:

  Hej skulle inte du kunna lägga upp bilder på dina make up produkter som du använder på bilderna från din semester?
  Läppstiftet som går åt persika/ nude är så jäkla fint 💕

 • Jennhy skriver:

  Fina du 💜

  Vad använder du för kamera när du fotar? Alltid så fina bilder med bästa kvalitén.

  • Madeleine skriver:

   Varför lila? Vet du jag tycker du ska starta en egen blogg och ta bilder på dig själv. Så kan du få kommentarer om hur hur bra du är där! Vore inte det kul? Bara vara sig själv?
   Så kan du skriva om saker du själv gillar i ditt eget namn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning