MYSfrukost med mina älsklingar

Hej finingar!

Nu kunde jag äntligen ladda upp några bilder… wiiiiii….

Det är jättefint på vårt hotell, vi bor på ett golfhotell. Ett lugnt ställe med avslappning och Spa! Vi sover länge, barnen sover till 10.00 vissa dagar. Det är helt sjukt skönt.

Sen blir det lång frukost och mys vid poolen, det är absolut skönast att ligga vid en pool med små tjejer. Sandstrand får vänta….

Jag tycker Marbella är väldigt bra semester ställe med barn, men här finns ingen energi om man jämför med Ibiza. Här är det lite mer platt energi som hemma eller i Dubai. Jag vill ju bli fångad av en stormvind när jag kommer till ett ställe och det blir jag inte här. Däremot har det sina fördelar, fint väder, härliga människor, bra shopping, lyxiga beach clubbar, bra för barn. Men jag saknar Ibiza. Tur att jag ska åka dit imorgon!

Love C

10 reaktioner på “MYSfrukost med mina älsklingar”

 • Emelie skriver:

  Hej! Har börjat läsa din blogg mycket mer på senaste tiden och tycker du gör ett jätte bra jobb med inlägg och uppdateringar. Det är så himla kul att läsa både djupa inlägg MEN minst lika kul med lite yta, älskar när du skriver om skönhet/smink och andra ytligheter, men det är väl för att jag är 24 år och tjej :D MEN en grej jag inte förstår som inte alls har med dig att göra är några av dessa rent av sjuka kommentarer som finns i kommentarsfältet, kan inte någon bara moderera bort dem så att de inte skräpar ner här? De förstör på något sätt nivån på allt fint du skriver och alla inspirerande bilder, och de är ju rent av sjuka psycho kommentarer som ingen borde behöva läsa, varken du eller någon annan. Kram och tack för en fin blogg.

 • Lotta Guldbrand skriver:

  Glöm ej!!!! Jag ska vara alla och knulla med alla i en jävla saga! För att jag vägrar att leva mitt eget liv och ta tag i mina problem!!! Och gå vidare med livet… Och leka som heter Yonas med flätor och Rasmus med fiskar vill jag sätta på!!!

 • Lotta Guldbrand skriver:

  Jag kanske skulle ragga på Christian Olsson utan att blanda in Madde och störa henne för att jag vill knulla med en bisexuell man som mest är bög!

  • Lotta Guldbrand skriver:

   Glömde ju jag vill knulla farmakologen och Dunger med… vad gör man inte för attention! Kanske skulle prova Happy Pancake! Så Daniel Bravell och Markus Pettersson och Nyhetsmorgon Anders! Och William Spets! Bank Anders Schyffert! Anders Timell

 • Lisen skriver:

  Blir du inte trött på att aldrig leva i nuet. Att alltid söka något annat?

 • Lena Thorsén skriver:

  Hej Carolina! Har följt dig sen BB. Välförtjäntlig vinst. Du var bara bäst. Sen har du utveckladts så mycket. Du har blivit så mogen. Du började du måla, tillsammans med din mamma och haft utställningar med henne. Sen träffade du Alexander och fick två fina barn. Du verkar så lycklig nu för tiden. Är så glad för dig och din familj. Många kramar. LENA

 • Lotta Guldbrand skriver:

  Hej Carolina!
  Jag har äntligen fått fatt i dina böcker, nu.Läser bok nr tre.Vill ha kontakt med dig, har nåt superviktigt att berätta för dig, nåt som du ev. knappt vågar tro ens.Tack snälla du för dina böcker,var uppe till halv tre inatt som var, kunde ju inte lägga ifrån mig boken om ”Vanessa”.
  stor kram till dig
  Lotta

  • Tolka allt du skriver:

   Är du inte klok i huvudet? Har du inga begränsningar i ditt sjuka bekräftelsebehov av att tro att hela världen kretsar kring dig! Hur många alias har du nu? Sluta tigg om uppmärksamhet och sluta tyck så synd om dig själv för du bipolär… Finns fler som är det. Alla är inte en börda för sin omgivning för det…

  • Noelle Bonnie M skriver:

   Go and fick yourself din kassa andra hands kopia utan egen värdighet, stil egna åsikter! Skäms du aldrig för den patetisks människa som du är, du är bara en tragisk kopia…

  • Noelle Bonnie M skriver:

   Kommentaren är till Lotta af Bråkmakargatan som inte har en egen stil! Kan hålla sig till sina egna namn! Och låta folk vara ifred! Skabbiga loser!!!!! Skäms för fan!!!!!! Vet du hur många år man fött skämmas för dig!!?!?? Kopierade tönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning