Ibiza feeling

Idag var vi uppe tidigt för att lokalisera vart en rambutik låg, vi fick släpa runt på 10 tryck skitlänge. Det var så otroligt varmt, svetten och mascaran rann.

När vi väl kom fram var det verkligen worth looking for. De hade exakt den ramen jag ville ha. Det kommer bli sååå bra!!!

Jag har släpat på tavlorna från Sverige för att jag ville att de skulle komma fram innan sommaren är slut! :-)

Förra sommaren ställde jag ut tavlor här och sålde ganska bra så det känns bra att ha tavlorna här.

Sedan blev det stranden vi var helt slut när eftermiddagen kom, men lite sol och härlig musik botar det mesta!

Nu ska vi fotografera lite härliga bilder, innan det blir tidigt i säng.

Love C

2 reaktioner på “Ibiza feeling”

  • Eva skriver:

    Hej
    Är du inte rädd för att huden blir förstörd av allt solande?
    Jag är 35 år och nu ser jag resultatet efter allt pressande under alla sol resor. Ja ung och dum, vad mer kan man säga😕

  • Sophia skriver:

    Jag vill också ha tid för mig själv och min konst. Har en man som jobbar jättemycket och det blir ingen tid över för mig att bara vara, då har jag barn och kan jag jag inte göra det där som jag behöver, att liksom flyta in i mig själv och först när jag varit där inne och fått frid i mig själv – och vara för mig själv – kan jag ge igen. Egentid är ett så misshandlat ord men åh vad jag behöver bli bättre på att ta för mig av det. Lite frustrerad är jag som du hör. Men blir inspirerad av dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning