Ibiza food studio

Fint folk kommer sent… heter det ju…

Jag och Angelica var i Ibiza stad och blev fullkomligt blown away av shopping.

De har så bra shopping här så det inte är riktigt klokt, man vill ha precis ALLT, ok nästan allt… såg en neonfärgade string bikini som jag kanske kan vänta med till nästa år när jag lagt silikon i röven ;) ?

Jag tror jag behövde just det, lite ytlig shopping. Ibland vill man dras med av vad som finns, nosa runt bland vackra tyger, bli blown away av spets och vira in sig i vackra kreationer. Gå vilse i färg och form. Inte tänka på när eller hur man ska bära plagget utan feel the flow.

Nu kanske ni tycker jag låter ytlig och det är jag ibland och fan vad skönt det är. Att få slippa tänka på döden i två sekunder och bara vara lycklig över en ny hatt. Dödslycklig…

Vi kom sent till Restaurangen La Finka eller Ibiza food Studio som den oxå heter. Där väntade mina vänner, mina underbara vänner som jag älskar så mycket. Vi hade en dundermiddag, Boris som är kock överträffade sig själv. Det var på riktigt den godaste mat jag ätit i hela mitt liv… förstår ni vad magiskt?

Ni måste verkligen åka till Ibiza…

Just sayin…

Photos by angelica 

Love C

11 reaktioner på “Ibiza food studio”

 • Sandra skriver:

  Så inspirerad av dig! Ibland när jag tappar tron på det jag gör så går jag in & kollar på din blogg eller insta & bara känner att du visar såååå mycket av det vackra samt delar med dig av dina lite tuffare bitar & det blir enormt peppande att fortsätta gå den vägen som hela själen & hjärtat visar, tack vackra människa för att du visar att det är möjligt💚🐝🦄 Kärlek Sandra

  • Sandra skriver:

   Förresten ska till Ibiza i slutet på augusti ska bli magiskt, så ännu bättre att få se & läsa om din magi därifrån🙏🏻💕⭐️🦄

 • Sussie skriver:

  Hej Carolina

  Du röker väl
  Inte?

  Sussie😳😔

 • Ramona skriver:

  Härligt att få lyxa så ibland och ytlighet behöver inte vara något dåligt, så länge man har hjärtat på det rätta stället <3
  Tror man ska tillåta sig vara den man är och vill vara utan samvetet, var du lite ytlig ibland, jag tycker du verkar vara en väldigt härlig och jordnära tjej ändå ;)

 • Lisen skriver:

  Härlig man du har som låter dig vara så fri som du behöver. Men tycker han inte det är tungt att så snart du inte är på Ibiza så vet han att du längtar dit? Alla gör ju sina egna val. Men varför bor du inte där på heltid.

 • Adela skriver:

  Hej Carolina,

  Vilka fina bilder! Jag blir nyfiken på Ibiza som resmål, därför tänkte jag passa på och höra mig för med en expert som dig om vilken del av Ibiza du rekommenderar? :) Finns det något speciellt som du tycker att man ska besöka?

  Jag tycker om din blogg, speciellt de gångerna då dina inlägg är mer personliga.

  Allt gott,

  Adela

 • Majsan skriver:

  Ser härligt ut men kan ju inte vara avkopplande att alltid ha fotograf med sig….

 • Katarina skriver:

  Av någon anledning så varenda gång jag ser och hör Karin Laserow på TV så ser jag dig om 30 år hahaha tror du kommer prata exakt som henne och ha samma kroppsspråk. så jävla cool tant, (ni båda :P hahaha)

  • Loser Lotten skriver:

   Skulle ljuga om jag höll med om att hon en cool tant! Snarare galen….

 • Sanna skriver:

  Härligt😊
  Får väl åka till Ibiza med mannen som tjatat i flera år.😁👍🏽

 • Sofia skriver:

  Låter precis som vi vill ha det. Inspirerad av dig bland annat tänkte vi spendera en hel månad på Ibiza nästa juni, det verkar ha den atmosfär jag gillar. Vi har två barn
  3
  Och 6 år och undrar lite vart på Ibiza vi ska bo? Något härligt ställe? Känner du till något prisvärt boende dessutom? Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning