PLAIN VANILLA SHOPPING

Hej finingar! Igår åkte jag till mina underbara vänner på @plainvanillaswe och shoppade loss. 

Jag ville ha en vacker klänning och fina skor till den fina middagen för Gränslösa möten och Projekt Playground jag ska i Båstad imorgon. Jag blev helt kär i den här klänningen och i alla nya sammetsskor som de fått in. Sammet är verkligen SUPERHETT i höst så spana in alla skor HÄR! 

Love C 

2 reaktioner på “PLAIN VANILLA SHOPPING”

  • Alma skriver:

    Hej fina du! Jag har nu suttit och letat förgäves efter din bok ego girl som jag så gärna vill läsa jag har tydligen träffat både ”The French Guy” och ”The Italian Guy” i den haha och tycker du är en Sånn fantastiskt härlig människa sä blev så ledsen när jag inte kunde hitta boken någonstans . Tacksam för hjälp! Kramar! Alma

  • Camilla skriver:

    Wow klänningen sitter så kanonfint! Bär den och känn dig som den vackra du är. Kram💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning