PROJECT PLAYGROUND

Hej finingar! 

Idag har jag varit trött och lycklig. Det blev en lång dag och kväll igår. 

Men när jag vaknade imorse var jag fylld av kärlek. Kärlek till alla som igår deltog och gav av sin tid och sin konst. 

Det var en otroligt inspirerande dag med många talare som berörde. Fick mig att fyllas med hopp om att vi KAN skapa en bättre värld. Om vi bara kopplar ihop hjärnan med hjärtat. Och brinner för vår sak. 

Världen behöver en stark förändring och om vi agerar tillsammans står vi starka. Jag vill och jag kan. Låt oss göra det tillsammans. 

Vi var på Norrvikens trädgård, en helt underbar trädgård. En drömmarnas dal en magisk saga. 

Min mamma och jag skänkte vår konst och fick in 154 000 kr till Projekt Playground. Tack ni som köpte vår konst, vilka hjältar. 

Många barn kommer få hopp och den gnistan som behövs för att kämpa sig fram i livet. 

Nu ska jag vila, imorgon väntar inspelning på den nya tv serien jag ska vara med i. 

Kärlek till er alla/ Carolina

6 reaktioner på “PROJECT PLAYGROUND”

 • Sandra skriver:

  Tack Carolina för att du använder din plattform och din fritid för att göra gott för andra. Verkligen beundransvärt! Tänk om alla människor förstod vilken skillnad det skulle bli i världen om alla gör något litet med de förutsättningar som just de har. Du är en bra förebild här. Stort tack!!

 • Hej skriver:

  Gud vad vacker du är! Längtar tills jag kan köpa de nya Mira örhängena med stenar!

  Tycker nästan du är mer vacker o naturlig när du fixar hår och smink själv än när Linda gör det! NU ”känner jag liksom igen dig”. Detta är den Carolina jag har som förebild. Mycket vacker, posh och elegant! Du ska alltid se ut så o ha håret så!

  Kram

 • sara skriver:

  Du är helt otroligt vacker! Du ser ut som en dröm. Jag kan slå vad om att de andra blev minst lika inspirerade av dig som du blev av dom. Det är så vackert med personer som brinner för sin sak och gärna delar med sig till andra.

 • Camilla Bender skriver:

  Hej åh vad bra gjort!! Mera sånt, alla ni kändisar och starka kvinnor kan göra så mycket! Ni är ansiktet utåt och många ser upp till er, ni har ansvaret och föregå som gott exempel och har förutsättningarna att skapa en bättre värld! Alltför många far illa i denna värld och ni kan göra så mycket mer. ❤️

 • linda skriver:

  Snälla ha en tävling där man kan vinna en av dina tavlor! :) Du är en grym konstnär! Sa det idag till min mamma som undrade vad jag önskar mig i födelsedags present, någon av grejerna från Carolina Gynnings kollektion spelar ingen roll vilken sak för jag älskar allt!! Du är en så stark kvinna att se upp till. Läst båda dina böcker. Stor kram

 • Johanna skriver:

  Hej vackra kvinna! Du inspirerar så himla bra på din blogg både vad gäller inredning ,meditation,konst och familj. Älskart!
  Nu till en mer personlig fråga. Vilket bolag åker du helst med till Ibiza och vilka bolag har bäst direktflyg(om det ens går några ?) Tack på förhand och ha det allra bäst🙏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning