STHLM/SWIMWEAR

Godmorgon finingar!

 

Jag hade en helt fantastik dag på inspelning igår. Två av de fantastiska skådespelare jag jobbar med är Anders Jansson och Morgan Alling. Jag skrattade så mycket så jag hade ont i kinderna på kvällen. Jag kom hem igår kväll till mina älskade ungar! Det är så fantastiskt att komma hem till två tjejer som kramar om en så hårt så det man känner kärleken bubbla. Vi hade fredagsmys igår och gick och lade oss tidigt. Tjejerna sov hela natten och det var underbart att få vakna av sig själv klockan 09.00. REKORD!!!

När jag var på Ibiza tog jag lite fina bilder för Stockholm Swimwear, lite roligt att få vara bikinimodell på gamla dagar.

Men detta älskar jag, att inte bara använda sig av unga pinnar till tjejer utan faktiskt våga använda en mogen kvinna med kurvor. Det tycker jag är häftigt. För vi ska vara stolta över våra kroppar, jag är stolt. Jag har fött två underbara tjejer och jag har tränat hårt för att komma tillbaka, styrketräning. Det ger stora resultat om man bara gör det regelbundet. Nu har jag slarvat lite i sommar såklart men jag känner mig redo för att kliva tillbaka och köra stenhårt i höst.

Foton av Angelica för STHLMSWIMWEAR

6 reaktioner på “STHLM/SWIMWEAR”

 • pmph skriver:

  Du är helt klart en av de vackraste och sensuellaste kvinnorna jag sett!

 • Therese skriver:

  Fantastiska bilder och otroligt vacker men kurvig vill jag inte kalla dig för då vet jag inte vad jag ska kalla mig då men perfekt är ett bra ord till dig :0)

 • Maria skriver:

  Super snygg 👌🏻👌🏻

 • Peter Westlund skriver:

  Tummen upp för jättevackra bilder i en härlig stil. Carolina Gynning är en av de vackraste helt klart, toksvenskt :) vackert utseende. Bra fotat av fotografen som fångat en vacker kvinna i underbara miljöer. Fortsätt såhär jättesmart marknadsföring och tack för att vi får se bilder med stil och läsa intressanta blogginlägg.

 • Ana skriver:

  Du behöver aldrig förklara dig om din kropp! Oavsett vad. Du har en fantastiskt fin kvinnlig kropp! Du är så äkta! Fortsätt sprida din energi ❤️❤️❤️

 • Anna skriver:

  Wow!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning