INSPELNING DAG 1

Godkväll finingar!

Idag har jag bara softat! Efter att maniskt ha uppdaterat bloggen ett tag kände jag de senaste dagarna att jag behövde lugna ner mig lite. Jag kan inte vara tillgänglig hela tiden, ibland får man bara skrivkramp. Då vill jag inte skriva heller, jag vill bara vänta tills inspirationen kommer tillbaka och slår mig i huvudet. Tänkte berätta lite om tv serien jag spelar in i Malmö.

Jag spelar in varje vecka nu i 5 veckor, två av de skådespelarna som är med är Morgan Alling (skitrolig) och Anders Jansson ( skitrolig) så jag skrattar ihjäl mig på dagarna. Jag måste säga att jag älskar att hamna i en grupp ibland. I mitt vanliga jobb som konstnär kan jag känna mig ensam, men när jag ibland hamnar i en grupp kan jag ta igen det jag på något sätt missat i min ensamhet.

Jag tror jag blir den som talar mest på hela inspelningen, jag vill lära känna nya människor. Det är spännande och utvecklande. Alla skådisar, statister och filmarbetare kommer från så olika bakgrunder. Och det är mycket spännande att del av. Alla i teamet visade sig vara riktigt härliga människor, jag längtar faktiskt tillbaka nu på Fredag! Ska bli otroligt roligt att få visa er resultatet sedan också, jag tror ni kommer tycka detta är mycket underhållande.

Adele somnade tidigt idag, så jag och Alicia sitter uppe och myser. Imorgon ska jag göra en intervju för en tidning, sedan ska jag ordna med en del saker på kontoret. Känns skönt att komma tillbaka till rutiner nu, att få träna regelbundet och jobba varje dag. Vi ska gå och lägga oss nu, vi hörs imorgon mina fina följare.

Natti natti/

Love Carolina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning