SHE NEVER LET IT SLOW

“Tomorrow when you wake up, be aware of how you dress your thoughts and emotions, because at the end of the day no matter what you look like, if your inner being isn’t beautiful, neither are you.”

Hej finingar!

Jag blev äntligen klar med en riktig bamse tavla, den blev riktigt bra. Det är en beställning och jag har jobbat länge med den. Det tar alltid lång tid när de är stora men nu kände jag äntligen att den var klar. Det är skönt för den har nästan tagit upp space i hela min studio, och jag bara älskar att bocka av saker. Nu får den åka iväg på ramning och sedan ska den till sina nya ägare!

Imorgon sätter mitt jobb igång på riktigt, jag har häcken full kan man säga just nu. Ska varva manusläsning med fakturor och kvitton mina favoritsysslor;(

Vi hörs imorgon, natti natti…

Love C

1 reaktion på “SHE NEVER LET IT SLOW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@misscarolinagynning